3.8 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
RSAlus selgusid Lääne prefektuuri parimad sulgpallurid

Alus selgusid Lääne prefektuuri parimad sulgpallurid

Mariliis Vest

Möödunud neljapäeval toimusid Alu spordihoones Lääne prefektuuri järjekorras seitsmendad sulgpalli meistrivõistlused.
Omavahel võttis mõõtu 21 võistlejat Lääne prefektuurist ehk politseinikud Pärnust, Haapsalust, Raplast, Hiiumaalt, ühtekokku üheksa meest ja kaksteist naist. Võisteldi nii üksikmängus kui ka segapaarides.
Rapla maakonna politseinikest näitas üksikmängus parimat tulemust Tiina Trofimova, kes võitis naiste arvestuses esikoha. Talle järgnes Gea Salumaa Hiiumaalt ning kolmandaks tuli Sirje Treiman Haapsalust. Meestest oli finaal Hiiumaa siseasi – võitis Mihkel Karjamaa, teiseks jäi Marko Kallas. Kolmandaks tuli Nigolas Saarnak Pärnust.
Segapaarismängudes võitis esikoha taas Hiiumaa paar – Mihkel Karjamaa ja Gea Salumaa. Teiseks tuli Pärnu paar Nigolas Saarnak ja Piret Aas ning auväärse kolmanda koha saavutasid Rapla piirkonna politseinikud Raido Galjaev ning Kristel Põhjala. Kokku osales 8 segapaari.
Võistluse eesmärk oli Galjaevi sõnul selgitada välja Lääne prefektuuri parimad sulgpallurid, kuid ühtlasi toimuvad novembri lõpus üle-eestilised sulgpalli meistrivõistlused Rakveres. Seega oli Alu üritus mehe sõnul väikene peaproov enne neid võistlusi.