FOTOD: Elektrikatkestus Raplas: Stroganovi valmistamine jäi pooleli ja jäätised sulavad

Mari Tammar

2
Pargi Resto

10. oktoobril tabas Rapla kesklinna pooleteisttunnine elektrikatkestus, mis halvas mitmete ettevõtete tööd sh Pargi Restot, kellel jäi stroganovi valmistamine pooleli ja lõunale tulnud kliendid tuli ukse pealt ära saata. „Liha ei ole piisavalt pehme,” kommenteeris Pargi Resto kokk Jarmo Kivi.
Tegelikult oli sarnaseid katkestusi juba eelmisel nädalal, kuid mitte nii pikalt. „Meil on väga külm, sest radikad ei küta,” rääkis Annika Evestus korvpallikooli kontoris. „Ja Balbiino saatis meile eile jäätiseid ja jäätised sulavad,” lisasid teised neiud kõrvalt juurde.
Naised juuksurisalongis tegid nalja, et panevad klientidele värvi pähe ja saadavad koju ära. „Juukseid kuivatada ei saa ja boilerist saab ka kohe vesi otsa. Reedel juba tuli üks tädi märja peaga koju saata,” selgitasid nad enda olukorda. Postkontor oli kinni, sest programmid olid maas ja pakke kätte ei saanud. Ka Rapla kultuurikeskus toimetas hämaras nagu ka Rapla spordipood ning pandimaja. „Elektrit pole ja taskulambi valgel tööd teha ei saa,” ütles nõutult pandimaja töötaja.
Elektrilevi töötaja Aili Laht vabandas katkestuse pärast ja selgitas: „Oli madalpinge rike ja kontakti viga. Ajajooksul kontaktid lõdvenevad ja selleks, et seda parandada, oli vaja välja lülitada kõrgepingeliin. Enam ei tohiks katkestusi selle probleemi pärast toimuda. Me väga vabandame. ”

uuemad vanemad enim hinnatud
külamees
Külaline
külamees

No on ikka kole lugu küll! Kui aga külades elekter on tormiga ära päevi ei räägi leht sellest sõnagi: see ju maal nii peabki olema! 2

Sass
Külaline
Sass

Ei ole see elekter mingi ime asi,et koguaeg olemas. Tark oleks generaatorit omada, või restol vähemalt gaasipliiti. Ei saa kogu elu elektrile üles ehitada…. 1 1