14.4 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSFOTOD: Esimene kodumäng kujunes tõeliseks põnevusmänguks!

FOTOD: Esimene kodumäng kujunes tõeliseks põnevusmänguks!

Rapla Korvpallikool

Hunter Mickelson oli mängukeeluga väljas, Dominique Hawkins mängis endiselt vigastusest taastuva käega ning Ervins Jonats viidi esimese veerandi lõpus kiirabiga ära. Kõigele vaatamata suutis kodumeeskond kogu mängu Jurmalale tõsist vastupanu osutada.

Kahjuks õnnestus vastastel mängu lõpp enda kasuks keerata ja mäng napilt kolme punktiga võita seisul 71:68.
Avis Utilitas Rapla algviisikus alustasid Indrek Kajupank, Ervins Jonats, Dominique Hawkins, Sven Kaldre ja Rain Veideman. Avaveerand kulges väga punkt punktis. Veidi vähem kui minut enne veerandaja lõppu õnnestus Raplal minna vabavisetega juhtima kolme punktiga 11:8. Lauavõitluses maandus Ervins Jonats halvasti ning peatreener oli sunnitud ta välja vahetama. Gregor Ilves lisas olemasolevale edule veel ühe kolmese ning Rapla juhtis kuue punktiga 14:8. Vastased tabasid küll kahese, aga esimese veerandi võitsid raplakad 14:10.
Ervinsiga oli kahjuks seis halb ning lätlane tuli kiirabiga toimetada haiglasse. Seega ei olnud nüüd ei Mickelsoni ega ka Ervinsit. Paaripunktilist edu õnnestus ikkagi hoida peaaegu teise veerandi lõpuni, kuid umbes minut enne esimese poolaja lõppu oli seis viigis 31:31. Sealt edasi õnnestus vastastel tabada järjest kaks kahest ja minna ise juhtima nelja punktiga 35:31. Meeskonna kapten Rain Veideman tabas viimasel sekundil kolmese ning kuigi teise veerandi Rapla kaotas 20:25, oli kaotusseis vaid üks punkt 34:35.
Kolmandal veerandil muutus mäng üha pingelisemaks, sest seis püsis väga tasavägine. Veerandaja keskel tabas Rapla järjest vabavisked ning kaks kolmest, mille järel oli edu nüüd seitse punkti 53:46. Peaaegu veerandi lõpuni õnnestus Raplal sarnast edu säilitada, kuid viimastel sekunditel tuli vastastelt valus kahene ja kodumeeskonna edu oli vähenenud neljale punktile 59:55. Kolmanda veerandi võitis Rapla 25:20.
Otsustava veerandi esimene korv oli vastaste kolmene, järgnes Avise kahene, vastaste tabav vabavise ja kahene ning seis oligi taas viigis 61:61. Ka veerandi keskel oli seis viigis 64:64. Siis tabas Indrek Kajupank olulise kolmese, mille järel mindi timeoutile. Vastased tabasid ühe vabaviske ning Kaldre samuti. Rapla juhtis endiselt kolme punktiga 68:65. Vastased tabasid kaks kahest, kuid kahjuks omade visked enam teed läbi korvirõnga ei leidnud. Kuigi vastaste edu oli vaid üks punkt 69:68 ja mängida oli jäänud veel umbes minut, ei õnnestunud Avis Utilitas Raplal mängu lõppu enda kasuks pöörata ja vastaste kahe tabava vabaviske järel tuli võtta vastu valus kaotus 68:71.

Avis Utilitas Rapla resultatiivsemad olid Rain Veideman (23 p, 10 lp, 5 rs), Indrek Kajupank (11 p, 3 rs), Gregor Ilves (9 p) ja Wadly Mompremier (7 p, 13 lp). Järgmine mäng on 13. oktoobril kodusaalis ning vastaseks Valmiera Glass VIA.

Vaata fotosid: SIIT

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare