-0.6 C
Rapla
Teisipäev, 19 märts 2024
RSFOTOD: Coopi autoloosi võit läks Kohilasse

FOTOD: Coopi autoloosi võit läks Kohilasse

Helerin Väronen

Kui suur on tõenäosus, et seniajani “Suur Säästukaardi autoloos” kampaania raames välja loositud 15 autost kolm tuleb Raplamaale? Eriti kui arvestada, et Coopil on üle Eesti 19 ühistust, 350 poodi ning mitusada tuhat klienti. Tõenäosus on väike, kuid loosiõnnejumal oli seekord raplamaalane ja tõi võidu Kohilasse Galina Tsapenkole.
Eelmisel autoloosimise perioodil tuli Raplamaale kaks autot, Eidaperre ja Raplasse. Coopi kommunikatsioonijuht Martin Miido sõnas, et kõige õnnelikumad inimesed elavad Abja-Paluojas, kuna sellesse väiksesse kohta on läinud juba kaks autot. Järgmised õnnelikuga käega inimesed elavad aga Raplamaal. Ka Raplamaa Tarbijate Ühistu juhatuse liige Väino Sassi tõdes, et arvestades klientide koguhulka, on tegemist raplamaalaste erakordse õnnega.
Seekordne autovõit on ka hea näide sellest, et vahel ei tasu elu eest võitu taga ajada. Kui nii on määratud, siis võit lihtsalt tuleb. Galina ei olnud isegi autoloosimise reklaami lugenud, kuna ei arvanud, et see teda kuidagi puudutada võiks. Coopi kaupluses käib ta korra nädalas. Selleks, et saada autoloosimise pilet, tuli ühe kuu jooksul osta kaupa vähemalt 50 euro eest. Mida rohkem oste, seda rohkem pileteid. Galina ületas aga üheks piletiks vajamineva summa vaid 60 sendiga. Martin Miido sõnul ei ole see esimene kord, kui auto võidetakse ainult ühe loosis osaleva piletiga. Võidust teavitav kõne tuli Galina jaoks ootamatult ja südames valitsevaid võidu kohta käivaid tundeid ei oska ta siiani kuidagi sõnadesse panna.
Peale võtmete kättesaamist sai õnnelik proua ka ise proovida, kuidas Volkswagen Passat tööle läheb. Eks sellega oli mõni aeg proovimist, kuna Galinal endal lube ei ole. Just sellel põhjusel, et ta ise ei sõida, loovutas naine auto kasutusõiguse oma tütrele Jelenale, kes on selle tema arvates vägagi ära teeninud. Nii rändab tuttuus Passat Aespa asemel Tallinna, kuid nädalavahetustel käib tütrepere Galinal külas ja teda autoga sõidutamas. Galina kiitis Coopi kampaaniat, kuna ise ei oleks nad saanud endale autot lubada. See kampaania võimaldab aga lihtsatel inimestel saada autoomanikuks. Coopi eesmärgiks ongi elavdada elu igal pool Eestis ja säilitada elu ka maapiirkondades.
Miido sõnul oli nende sooviks välja loosida autosid, mis oleks tõesti ka head, mitte lihtsalt suvalised uued autod. Eelmine aasta oli loosis 14 Volkswagen Golfi, sel korral on mindud samm edasi ja loosis on Passatid. Mitu autot seekord välja loositakse, on küll lahtine. Aasta jagu ehk 12 tükki kindlasti. Edasine sõltub juba sellest, kui populaarseks kampaania kujuneb.

« kohta 2 »
Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare