11.6 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSFOTOD: Järvel avati suurejooneliselt uus E-Selveri komplekteerimiskeskus

FOTOD: Järvel avati suurejooneliselt uus E-Selveri komplekteerimiskeskus

Mari Tammar

31. oktoobril avati Järve keskuse taga suur ja moodne E-Selveri komplekteerimiskeskus, kus hakatakse kokku panema nende ostukorvi, kes on esitanud oma tellimuse e-keskkonnas.

“E-kaubandusel on Eestis väga suur tulevik,” rääkis avamisel AS Selveri juhatuse liige Kristi Lomp “Me elame iga päev suures muutuses. Kui kaubanduse valdkonda vaadata, ei saa vaadata vaid tänast päeva. Me peame elama 5 ja 10 aasta perspektiivis,” rääkis Lomp ja ütles, et kui nad 3 aastat tagasi E-Selveri projektiga alustasid, võtsid nad suure riski. Eelnevat kogemust ja teadmist sellest, kuidas klient selle teenuse vastu võtab, neil polnud. Tänaseks on E-Selver ning selle kullerteenus saanud nii populaarseks, et senistesse ruumidesse ära ei mahutud.

E-Selveri kulleriteenus Rapla maakonda veel ei ulatu, kuid need, kes tulevad Tallinnast töölt, saavad lasta oma ostukorvi kokku panna ja koduteel selle kiiresti kaasa haarata. Hetkel ei pakuta kohalikes Selverites E-Selveri teenust, ent tulevikus võib see ka teistesse maakondadesse laieneda. Rapla Selveri kohta ütles Lomp, et nad teeksid Rapla Selveri kohe suuremaks, kui neil selleks võimalus avaneks. “Meid on Raplas hästi vastu võetud,” rõõmustas Lomp.

« kohta 2 »
Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare