13.8 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSJärvakandi postkontor kolib

Järvakandi postkontor kolib

Stina Andok

Kuuldused, justkui plaanitaks Järvakandi postkontor sulgeda ning postiteenuse asendamiseks loodi Meie kauplusesse postipunkt, ei vasta Omniva kinnitusel tõele. Omnivast öeldi, et sulgemist ei tule, otsitakse vaid uusi ruume. Postipunkt loodi kauplusesse lisaväärtusena.

Raplamaa Sõnumite toimetuse poole pöördus murelik Järvakandi elanik, kes oli juhuslikult pealt kuuldud vestlusest aru saanud, et Järvakandi postkontor lõpetab uuest aastast oma tegevuse ning toob postipunkti teenuse juba nüüd kohalikku Meie kauplusesse. Lisaks väljendas murelik kodanik hämmeldust, et Järvakandi postkontori töötajad ise tema sõnutsi oma tegevuse lõppemisest midagi ei teadnud.
Omniva jaevõrgu lõuna piirkonna juht Annely Noobel vastas, et jutt, nagu lõpetaks Järvakandi postkontor 1. jaanuarist töö, ei vasta tõele ning seetõttu ei saagi sellest keegi teadlik olla. „Kõikidest postivõrguga seotud muudatustest teavitame alati esmajoones nii oma töötajaid kui ka kohalikku omavalitsust, seejärel kohalikke elanikke ja kohalikku meediat,” kinnitas Noobel.
Küll aga nentis Noobel, et parasjagu otsib Omniva Järvakandi postkontorile uusi sobivaid ruume. „Postkontori uute ruumide vajadus on tingitud sellest, et praeguste ruumide üürileandja on teavitanud üürilepingu ülesütlemisest 9. veebruarist 2019,” selgitas ta. Piirkonna juhi sõnul on Järvakandi postkontori peamisteks tehinguteks pakkide väljastamine ning mahtude paremaks jaotamiseks avati selle nädala esmaspäeval, 15. oktoobril Järvakandis Meie kaupluses täiendavalt ka postipunkt, kus on kättesaadavad kõik samad teenused, mis postkontoris.
„Lisaks paigaldatakse novembrikuus Järvakandisse ka pakiautomaat, mis aitab mugavalt ja ööpäevaringselt teenindada piirkonna pakimahtusid,” lisas ta. Oma pakiautomaadi saab Noobeli kinnitusel ka Kehtna.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare