Kehtnas tunnustati parimaid täiskasvanud õppijaid ning nende toetajaid

Helerin Väronen

0
TÕN nominendid ja tunnstatud 2018 Kehtna KHK saalis. Foto: Siim Solman.

Täiskasvanud õppija nädala (TÕN) põhisündmus Rapla maakonnas oli täna Kehtna KHK saalis, kui tunnustati õppimisega silma paistnud inimesi ja organisatsioone.
Aasta õppija laureaadiks sai Kehtna Mõisa OÜ kanalaja juhataja Oksana Kurvits, kes pärjati eelmisel nädalal ka „Eesti aasta õppija 2018“ tiitliga. Viimased paar nädalat meedia suure tähelepanu all on toonud Kurvitsale juurde kaks uut sõpra – mikrofoni ja kaamera. Tema tööandja, Siim Riisenberg sõnas, et tänu Kurvitsale on nad saanud väga palju positiivset reklaami ja kutsus üles ka teisi tööandjaid toetama oma töötajate õpinguid.
Aasta koolitaja tiitli pälvis Rapla täiskasvanute gümnaasiumi õppejuht ja õpetaja Kristi Luik. Aasta õppijasõbralikumaks tööandjaks sai OÜ Fleur. Aasta õpiteo tiitliga pärjati Russalu toiduklubi Pliidiliisud, kes pälvis nädal tagasi sama tiitli ka üle-eestiliselt.
Tänamisele eelnes ringkäik Kehtna KHK hoonetes ning paneeldiskusioon „Õppijalt õppijale“, kus osalesid neli praegust või kunagist kutsekooli täiskasvanut õppijat. Jagati oma lugusid ja peletati hirme, mis täiskasvanutel uut eriala õppima minnes tekkida võivad.