11.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSMK Juhan maadlejad tõid koju poodiumikohti

MK Juhan maadlejad tõid koju poodiumikohti

Maadlusklubi Juhan

12. oktoobril oli Tapal kolme spordiseltsi vaheline maadluskohtumine, kus võtsid mõõtu JÕUD, Kalev ning TUL Soomest, 13. oktoobril aga individuaalvõistlused, kust Märjamaa maadlusklubi Juhan võistlejad tõid koju neli medalit.

Reedel kohtusid spordiseltside juunioride vanuseklassi koondised. JÕU võistkonna kolm raskemat kaaluklassi olid esindatud Juhani maadlejatega: Andreas Välis (87 kg), Hannes Välis (97 kg) ja Urmis Veimann (130 kg). Poisid tõid oma tiimile vajalikke võite ja üheskoos võidetigi nii TUL-i kui ka Kalevi meeskonnad seisuga 6:4.
Laupäeval oli Tapal võistlemas ligi 90 maadlejat Eestist, Soomest ja Lätist. MK Juhan noored tõid koju neli medalit. Lisette Böttker võitis naistemaadluse kehakaalus 42 kg 2. koha. Hõbedale maadlesid end ka Hannes Välis (87 kg) ja Sander Roosileht (71 kg). Roosileht maadles kadettide vanuseklassis, kus võistlus oli üks osa üleriigilisest seeriavõistlusest, mis koosneb kokku seitsmest etapist. Viimane etapp leiab aset A. Abergi mälestusvõistlusel 3. novembril. Tapa võistlusega tõusis Roosileht aga 30 parema maadleja hulka, keda Eesti Maadlusliit premeerib pärast viimast etappi. Täiskasvanute klassis võistles Tapal Urmis Veimann, kes saavutas kehakaalus 130 kg 3. koha.
MK Juhan maadlusaasta lõpuni on jäänud veel kaks kuud ning klubi punktitabeli seis on üpris pingeline. Esikoha nimel võitleb neli maadlejat. Hetkel on liidrikohal Aron Aun 103 punktiga, talle järgnevad Sandra Plamus (98 p), Lisette Böttker (94 p) ja Heily Tiitus (82 p). Punktitabeli esikümmet premeerib maadlusklubi Juhan aastalõpupeol, mis leiab aset vahetult pärast Märjamaa Kapa maadlusvõistlust 8. detsembril. Sinnani on aga jäänud veel piisavalt võistlusi, mis annavad kõigile võimaluse oma kohta punktitabelis parandada.
Hetkel on tabelisse jõudnud kuuskümmend kolm klubi maadlejat, kes on võistlustel saavutanud koha esikolmikus. Meie maadlejad on edukalt osalenud kuuekümne kahel maadlusvõistlusel ning kokku on käesoleva aasta jooksul võidetud 259 medalit. Neist kirkamad on Sandra Plamuse kuldmedal sumomaadluse MM-il ning Ardo Pajuri ja Urmis Veimanni kuldmedalid Põhjamaade MV-l. Suurvõistlustest seisavad veel ees kreeka-rooma maadluse MM (osaleb Heiki Nabi) ja noorte sumomaadluse EM (osaleb kaksteist MK Juhan maadlejat).
Märkimisväärne on punktitabeli parimate poolt võidetud medalite arv. Nad on käesoleva aasta jooksul kogunud juba ligi 20 poodiumikohta. See tähendab, et neil noortel sportlastel on olnud hooaja vältel vaid kaheksa maadlusvaba nädalalõppu, mis näitab kindlasti nende pühendumust sellele spordialale.
Tabelile annab särtsu juurde 33. kohal olev Eesti parim kreeka-rooma maadleja Heiki Nabi, kellega saavad kõik meie noored selles tabelis rinda pista. Kindlasti teeb see süsteem liiga meie esinumbrile, aga selle eest annab kuhjaga indu noortele tegijatele!

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare