Südamega tegijad Mamma köögis

Haldi Ellam

0
Irina Andrejeva on Mamma tehases töötanud 2012. aastast saadik. Fotod: Siim Solman.

Eesti Toiduliit korraldab neljandat aastat järjest üle-eestilise konkursi „Südamega tegija“. Viimasel kahel aastal on Raplamaal Alu külje all enam kui 200 inimesele tööd pakkuv Saarioinen Eesti konkursile esitanud ka oma tublimaid töötajaid.

Anneli Loodus töötab Mamma tehases tootearendustehnoloogina.

2018. aastal esitas ettevõte konkursile Irina Andrejeva, kes vastutab pannkoogitsehhis tootmise sujumise eest. 2017. aastal esitas ettevõte samale konkursile tootearendustehnoloogi Anneli Looduse, kelle ülesanne on uute toodete väljamõtlemine ja tootmiseks kohandamine. Kohtusime mõlema tegusa naisega Mamma tootmistehases ning uurisime, mida nad oma töökohast ja tööülesannetest arvavad. Koos tootejuhi Kadi Priimäega käisime põhjalikult kaemas ka tootmisprotsessi.

Uudise edasilugemiseks tuleb teil osta tasulise sisu pääse.
Kommenteerimiseks logi sisseOsta pääse!