6.6 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSU13 jalgpallurid lõid hooajal 83 väravat

U13 jalgpallurid lõid hooajal 83 väravat

Raplamaa jalgpallikool

Raplamaa jalgpallikooli kahel U13 võistkonnal lõppes pikk hooaeg. Esimese võistkonna hooaeg oli väga tasavägine, paljud mängud lõppesid napi võidu, napi kaotuse või viigiga.
Poistele annab see kindlasti väga palju juurde, sest ükski mäng ei tulnud lihtsalt. Hooaja saldo oli kuus võitu, viis viiki ja üheksa kaotust. Kokku löödi 60 väravat. Rapla JK parimad skooritegijad olid Rendo Roots 23, Andrus Kapsi 17 ja Hugo Miljand 9 väravaga.
Teine võistkond, kes mängis samuti U13 vanusegrupis, koosnes 2006., 2007. ja isegi 2008. aastal sündinud poistest. Nende hooaja algus oli pigem keeruline, sest palju tuli mängida endast palju pikemate ja tugevamate poiste vastu. Hooaja teiseks pooleks oldi sellega rohkem harjunud ja suudeti kõigile väga kõvasti vastu hakata. Võistkond võitis viis mängu, ühe viigistas ja pidi leppima ka kaheteistkümnel korral kaotusega. Aga kellelegi midagi lihtsalt ei antud. Kokku lõid poisid 23 väravat. Kuus väravat lõi Georg Lauri ja kolm väravat lõid Riko Nipernado, Kaspar Liiv ja Sander Suurtalu.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare