Kaitseliitlane tõi Austraaliast kaks medalit

Rapla Kaitseliit

0
Nooremveebel Hinrikus võidetud medalitega Foto: rms Egert Kruberg

Võitmatute mängudelt maailma kuklapoolelt jõudsid tagasi koju Eestit esindanud kaitseväelased. Kokku võitsid eestlased Austraalias neli individuaalset ja ühe meeskondliku medali.
Eesti võistkond oli sel aastal 15-liikmeline. Osalesid nii tegevteenistuses olevad kui tsiviilellu naasnud veteranid. Võistkonda kuulus ka kolmel välismissioonil osalenud ja tegevteenistuses olev Kaitseliidu Rapla maleva relvur nooremveebel Rene Hinrikus. Oma võistlusklassis võitis nooremveebel Hinrikus pronksmedali kettaheites. Ta kuulus ka Eesti istevõrkpalli meeskonda, kes saavutas pronksmedali, alistades Hollandi, USA ja Poola.

Võitmatute mängud ehk Invictus Games on Suurbritannia prints Harry poolt 2014. aastal ellu kutsutud spordivõistlused sõjalistel operatsioonidel viga saanud sõduritele. Sel aastal toimusid mängud 20.-27. oktoobrini Austraalias Sydneys. Mängudel osales kokku üle 500 võistleja 18-st riigist.