Märjamaa vallavanemale Villu Karule esitati umbusaldusavaldus

Stina Andok

3

Teisipäeval toimunud korralisel Märjamaa volikogu istungil palus volikogu liige Raivi Laaser enne päevakorra juurde liikumist sõna. Ta luges ette avalduse Märjamaa vallavanemale Villu Karule umbusalduse esitamiseks. Laaser esindas oma sõnavõtuga ka teisi volikogu liikmeid, öeldes, et koalitsiooni ja vallavanema vahel ei ole usalduslik koostöö enam võimalik.
Umbusaldusavaldus pannakse hääletusele järgmisel volikogu istungil.

uuemad vanemad enim hinnatud
Vinokur-Ossedin
Külaline
Vinokur-Ossedin

rahva teener? 1

Demin
Külaline
Demin

Laaser on tubli mees. Esindab oma valijaid, kes teda usaldasid sellele kõrgele postile. Villu on oma mõtteis väga vanameelne ja seepärast on aeg minema saata. Oleks vaja nooremad inimesed asemele panna. ON AEG! 2 1

Wollengerch
Külaline
Wollengerch

Ongi kauaks jäänud teine vegeteerima! Aeg lihtsamale tööle saata. Toetagem avaldust! 2 1