-0.6 C
Rapla
Teisipäev, 19 märts 2024
ArtikkelMida kinkida lastele jõuludeks 2018?

Mida kinkida lastele jõuludeks 2018?

SISUTURUNDUS

Jõulud ei ole enam sugugi mitte kauges tulevikus ja eks just seepärast keerlevad paljudel lapsevanematel peas küsimused: milline oleks parim jõulukink lapsele 2018. aastal? Kas hea valik on lauamängud, lego või mingid muud laste mängud?

Jõulud on pühad, mis muudavad õnnelikuks just pere kõige pisemad tegelased ja muidugi ootab laps jõuluvanalt ka sel aastal vägevat jõulukinki. Mis aga sel aastal lastele kõige rohkem rõõmu pakub? Ja kuskohast saab kõige paremat infot? Vastus: kõige mugavam ja lihtsam on tellida jõulukingid veebikaubamajast. Seda saab teha kodunt lahkumata ja ilma igasuguse lisastressita! Soodsad jõulukingitused lastele leiad näiteks veebipoest 1a.ee.

1a.ee veebilehel on kingituse leidmine tehtud vägagi lihtsaks – saad sobivat asja otsida soo ja vanuse põhjal. Lisaks hinna, populaarsuse ja müügiedu järgi!

Aegumatu müügihitt on Monopoly lauamäng

Tegemist on maailma kõige populaarsema ärimänguga kogu perele. Mängija ülesandeks mängus on müüa, osta ja üürida kinnisvara ning saavutada suurim rikkus! Monopol on juba aastakümneid olnud väga popp ja kaasahaarav lauamäng nii suurele kui väikesele. Kuid nüüd on see veelgi põnevam, sest asi käib nagu uuele ajastule kohane – elektroonilise panga abil ja kiirelt!

Mängu komplektis on:

  • 1 mängulaud,

  • 1 uue ajastu pangasüsteem,

  • 4 plastiknuppu,

  • 22 maja,

  • 49 kaarti (4 pangakaarti, 22 omandiõiguse kaarti, 23 sündmuse kaarti),

  • 2 täringut ja mängujuhend.

Töötamiseks vajab Monopoly pangasüsteem 3x AAA patareid (tuleb eraldi juurde osta).

Niisiis on see aegumatu, kuid nüüdseks kaasajastatud lauamäng hea jõulukingitus põnevust otsivale lapsele. Kasu saavad aga mõistagi kõik pereliikmed, sest on tore jõuluvaheaja pimedatel õhtutel üheskoos lõbusalt aega veeta!

Aga milline kingitus on siiski see õige?

Mänguasjade valik on tõeliselt lai ja see võib iga lapsevanema ajada pisut segadusse. Milline kink (või mitu) siis tegelikult valida? Ega seda ei peagi otsustama päris omapäi – lihtsalt tasub lapselt endalt uurida, mis talle parasjagu kõige rohkem huvi pakuks? Nimekiri jõuluvanale on ka muidugi hea klassikaline nipp selleks, et teada saada, mida laps kõige rohkem ihaldab.

Võib-olla on see üks vinge legokomplekt? Või uus Nerf mängurelv, millest ei saa käsi eemal hoida ka pereisa? Või hoopis puldiauto, Barbie nukk, arendav pusle, nukumaja või robot?

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare