Oma annet avastati oskuste ööl

Helerin Väronen

0
Lastele ja noortele mõeldud töötoas valmistati helkureid ja nende vajalikkusest praegusel pimedal ajalid olid rääkima tulnud politsei ja Lõvi Leo. Foto: Mariliis Vest

Täna õhtul oli Kehtna Kutsehariduskeskus üks 21-st kutsekoolist üle Eesti, mis Euroopa kutseoskuste nädala raames rahvale oma uksed avas.
Ürituse „Oskuste ÖÖ“ eesmärgiks oli läbi erinevate tegevuste kusteõppele tähelepanu pöörata.
Enne töötubade algust tutvustas Eesti Töötukassa lähemalt täiskasvanud õppijatele suunatud toetusi.
Erinevaid töötube oli kokku viis. Tehnikamamajas sai testida sai oma teadmisi internetis käitumise kohta ja valmistada plaadijääkidest erinevaid meeneid, näiteks mosaiiktehnikas kuumaaluseid. Lisaks sai õppida autole esmaabi andma ja vigurdada ekskavaatoriga. Kooli peamajas sai aga õppida toidufotograafiat. Ei olnud unustatud ka lapsed, kellele pakuti võimalust end pildistada fotonurgas kas kokamütsis, mutrivõtme või mõnd muud ametit iseloomustava esemega. Lastele ja noortele mõeldud töötoas valmistati helkureid ja nende vajalikkusest praegusel pimedal ajalid olid rääkima tulnud politsei ja Lõvi Leo.