6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSRapla Selveri suurjooksu programmi lisandub poolmaraton

Rapla Selveri suurjooksu programmi lisandub poolmaraton

Raplamaa Sõnumid

Varasematel aastatel on Rapla Selveri suurjooksul osalejad saanud läbida kümme ja viis kilomeetrit joostes, käies või kepikõndi harrastades. VII Rapla Selveri suurjooksul antakse esmakordselt start ka poolmaratonile.
Distants joostakse kahe olemasoleva 10-kilomeetrise ringi baasil, mis võimaldab ka poolmaratoni rajale minejatel häid aegu näidata ning isiklikke tipptulemusi üritada.
“Poolmaraton on ütlemata mõnus jooksudistants – ühest küljest on 21,1 km piisavalt pikk ja väljakutset pakkuv, kuid samas näiteks suvisteks maratonideks valmistujatele hea ettevalmistus. Samuti ootame teistele distantsidele osalema kõiki, kes soovivad joosta, käia või kepikõndi harrastada. Kõik väiksed jooksusõbrad saavad panna end proovile lastejooksudel. Rapla Selveri suurjooksule on oodatud ka kõik lapsevanemad vankritega, mis annab võimaluse ka perekondlikult veeta mõnusalt üks sportlik pühapäev,” ütles Rapla Selveri suurjooksu peakorraldaja Donatas Narmont.
Suurjooksu turundusjuht Piret Viherpuu ütles, et idee tuua poolmaraton Rapla Selveri suurjooksu programmi annab ka jooksu tutvustamiseks paremad ja senisest mitmekesisemad võimalused. “Üllatusi on meil veel, aga iga asi omal ajal,” andis Viherpuu Raplas toimuva jooksu korraldajate ambitsioonikatest plaanidest märku. Järjekorras seitsmes Rapla Selveri suurjooks toimub 26. mail 2019.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare