Sadolin spordihoones algas U14 tüdrukute Euroopa noorte liiga etapp

Siim Jõgis

0
Pildil mängimas Audentese SK (punases) vs Slovak Litomercie (Tšehhi). Foto: Siim Solman

Sadolin spordihoones sai reede, 9. novembri hommikul alguse U14 tüdrukute Euroopa noorte liiga etapp korvpallis. Kolme päeva jooksul võistleb Raplas kaheksa võistkonda. Rahvusvahelisel turniiril on esindatud Eesti, Tšehhi, Läti, Soome, Poola ja Ukraina võistkonnad. Loomulikult teeb teiste seas kaasa Rapla korvpallikooli esindus.

Oma esimeses kohtumises Ukraina võistkonna Teiwaz-Bagira vastu tuli Rapla tüdrukutel vastu võtta suur 25:72 kaotus. Kokku peab iga osalev võistkond nädalavahetuse jooksul Sadolin spordihoones viis kohtumist. Võistlusele tõmmatakse joon alla pühapäeval, 11. novembril ning siis toimub ka autasustamine.

Turniiri käekäiku ja tulemusi saab reaalajas jälgida siit: https://tinyurl.com/yaubwdrw