Töötukassa ja Kohila Vineer allkirjastasid koostööleppe

Siim Jõgis

0
Allikrjastatud leppeid vahetavad Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel ning Kohila Vineer OÜ poolt juhatuse Ruth Grünthal. Foto: Siim Solman.
Neljapäeval, 22. novembril allkirjastasid koostööleppe Eesti Töötukassa ja Kohila Vineer OÜ. Leppe sisu näeb ette senisest tihedamat koostööd. Töötukassa Raplamaa osakonna tööandjate konsultant Andrei Mitt ütles, et tihe koostöö on kahe asutuse vahel toiminud ka seni ning leppe allkirjastamine annab sellele juriidilise vormi.
250 töötajaga Kohila Vineer OÜ on üks Rapla maakonna suurimaid tööandjaid. Mitt rääkis, et Töötukassa vahendab Kohila Vineer OÜ-le uusi töötajaid pidevalt ning samuti pakutakse neile erinevaid teenuseid. Näitena tõi ta välja tööpraktika toetused. Rapla maakonna piires on Töötukassal varasemast sarnane koostöölepe Rapla tarbijate ühistu ja Saarioinen OÜ-ga. Üle Eesti on sarnaseid leppeid sõlmitud kokku 47. Neljapäeval andsid koostööleppele allkirja Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel ning Kohila Vineer OÜ poolt juhatuse liikmed Ruth Grünthal ja Andres Laht.
Kohila Vineer OÜ on pälvinud tiitlid “Raplamaa äritegu 2016”, “Aasta välisinvestor 2016” ja “Uustulnuk 2012”. 2015. aastal tunnustas Töötukassa Raplamaa osakond ettevõtet “Aasta tööandja” tiitliga.