Urmas Paet: Reformierakond peaks võtma valitsusvastutuse praegu

Siim Jõgis

1
Urmas Paet. Foto: Siim Solman.
Kommenteerides praegust Eesti valitsuskriisi ütles Euroopa parlamendi saadik Urmas Paet, et aega ei ole raisata. “Kui on võimalus ja vajadus, siis Reformierakond peaks minema valitsusse,” sõnas ta lisades, et parlamendivalimisteni jääv kolm kuud võib tunduda lühikese ajana ent selle aja sisse mahub järgmise aasta riigieelarve heakskiitmine. “Meie jaoks on selge, et selles eelarves on mitmeid asju mida seal ei peaks olema. Kui on võimalik, siis peaks Reformierakond võtma praegu valitsusvastutuse, et neid muuta,” ütles Paet. Näitena tõi ta praeguse Keskerakonna poolt juhitud valitsuse poliitika, mis puudutab alkoholiaktsiisi. “See, et eestlased käivad kõrgete hindade tõttu kaupa ostmas Lätist, suretab välja Lõuna-Eesti majandust,” sõnas ta.
uuemad vanemad enim hinnatud
külamees
Külaline
külamees

Täiesti mõttetu mees käib valimiste eel siin uba ajamas.