3.8 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
RSRaplamaa missikarussell sai 25. korda hoo sisse

Raplamaa missikarussell sai 25. korda hoo sisse

Mari Tammar

16. detsembril toimus Raplas Sadolini spordihoones Miss Raplamaa 2019 eelvoor. Missikarussell hakkab Raplamaal keerlema seekord juba 25. aastat ning tänavu veavad seda Liis Kivi ja Taagi Tellus.

“Eelvooru tuli seekord 7 tüdrukut. Aga oleme sel nädalal veel kohtumas kuue tüdrukuga ja hiljemalt nädala lõpuks valime 10 tüdrukut välja,” räägib üks korraldajatest Taagi Tellus. “Eelvoorus olid kõnnitund, tantsutund ja enese tutvustus. Tüdrukud olid väga toredad, tublid ja teadlikud. Arvestades, et tegemist oli esimese kohtumisega, said kõik üllatavalt hästi hakkama nii kõnni kui ka tantsu õppimisega. Lisaks olid tüdrukud ka väga julged enese tutvustamisel. Jäime selles osas eelvooruga väga rahule,” räägib Tellus.
“Jaanuari alguses leiab aset meie missilaager, mille käigus toimuvad erinevad koolitused ja treeningtunnid. Laagri eesmärk on intensiivsete treeningute ja harivate koolitustega anda kandidaatidele parim ettevalmistus lõppvõistluseks. Lisaks on laagris kohal toitumisnõustaja, treener ning inimene, kes õpetab tüdrukutele meediaga suhtlust ja etiketti. Kohal on ka meie suurepärane videotiim ja Miss Raplamaa 2018 kandidaadid,” räägib Tellus sellest, mis välja valitud kümmet missikandidaati ees ootab.
“Laagrile järgneb missikool ehk kolm kuud kestev ettevalmistav periood. Missikoolis on iganädalased tantsu- ja kõnnitunnid ning muud koolitused ja loengud. Samuti külastame koos tüdrukutega erinevaid ettevõtteid, toimuvad fotoshootid. Kohe jaanuari alguses on tulemas JCI korraldatav esinemiskoolitus ja meie peasponsori “Mamma” külastus. Missikooli eesmärk on anda tüdrukutele julgust ja esinemiskogemust ning väga palju erinevaid oskusi, teadmisi ja tutvusi,” selgitab Tellus programmi eesmärke.
Küsimusele, kas sellel korral on oodata ka mingeid muudatusi, nendib Tellus, et iga korraldaja käekiri on erinev. “Kindlasti on väikeseid muudatusi seoses korraldajate vahetusega sel aastal tulemas. Kuna järgmine aasta on juubeliaasta, proovime kindlasti ka seda rõhutada. Suures plaanis on ürituse kontseptsioon endiselt sama, välja arvatud see, et 2019. aastal tuleb ürituse järelpidu Sadolini spordihoones. Loodame väga, et meie mõte õigustab ennast ja ka külastajatele see meeldib,” räägib Tellust. Suur missivalimise galaõhtu on 6. aprillil Sadolini spordihoones.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare