Seeriavõistluse kolmas etapp Alu spordihoones

Siim Jõgis

0
Foto: erakogu

Lauatennise 30. seeriavõistluse 3. etapp toimus pühapäeval, 16. detsembril Alu spordihoones. Võistlustest võttis osa 42 mängijat.
Meeste konkurentsis saavutas esikoha Aksel Laks. Talle järgnesid Keit Reinsalu teise ja Allan Salla kolmandana. Naiste turniiri esikoha napsas Marika Kotka, olles üldjärjestuses kaheteistkümnes. Maie Enni ja Kristi Kruusima järgnesid talle vastavalt teise ja kolmandana. Kolme etapi järel paikneb meeste seas tabeli tipus Alu etapi võitja Aksel Laks. Teisel positsioonil on Allan Salla ning kolmas on Keit Reinsalu. Naistest moodustavad esikolmiku pärast kolme etappi Marika Kotka, Kristi Kruusimaa ja Karolin Figol.
Kokku koosneb seeriavõistlus seitsmest etapist. Järgmisena peetakse Rapla etapp Aavo Bollverki juhtimisel. Võistlus toimub laupäeval, 19. jaanuaril Valtu spordimajas.