11.6 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSEesti jalgpalliliit kinnitas Raplamaa JK II liiga koosseisu

Eesti jalgpalliliit kinnitas Raplamaa JK II liiga koosseisu

Siim Jõgis

Eesti jalgpalli liidu juhatus kinnitas tänavuseks hooajaks Premium liiga, Esiliiga, Esiliiga B ja II liiga koosseisud. Kuigi Raplamaa JK sai 2018. aasta hooajal II liiga lõuna/lääne piirkonnas viimase, 14. koha, säilitati ikkagi koht II liigas.

Põhjuseks on mitmete liigapüramiidis eespool olnud meeskondade loobumine nii kõrgel tasemel mängimisest. Võrreldes eelmise hooajaga ei ole II liiga lõuna/lääne piirkonnas näiteks Türi JK Ganvixi, Tõrva JK ega FC Otepää meeskondi, kes kõik loobusid sel tasemel mängimisest.
Raplamaa JK tegevjuht Taavi Tüvist ütles, et niipea kui avanes võimalus II liiga koosseisus jätkata, haarati sellest kohe kinni. “Teine liiga on organiseeritum ja seal mängivad ambitsioonikamad võistkonnad, kes tahavad kõrgemale jõuda,” sõnas Tüvist. Ta lisas, et hooajaks valmistumine algabki tõsisemalt nüüd. Kord nädalas käiakse treenimas Tallinnas Männiku sisehallis ning kaks treeningut toimuvad Valtus.
Koosseis on tema sõnul loomuliku protsessi käigus noorenemas, ent samas ei soovita loobuda ka kogenenumatest mängijatest. Uus hooaeg algab märtsi teisel poolel või aprillis ning kestab sügiseni. II liiga on Eesti jalgpallipüramiidis tugevuselt neljas tase Premium liiga, Esiliiga A ning Esiliiga B järel.
2019. aastal kuuluvad II liiga lõuna/lääne piirkonda: Tallinna FC Flora U19, Paide Linnameeskond III, Pärnu JK Vaprus II, Läänemaa JK, Pärnu JK Poseidon, Viljandi JK Tulevik II, FC Kuressaare II, Tallinna JK Piraaja, FC Kose, Viimsi JK II, Põhja-Sakala, JK Tallinna Kalev III, Raplamaa JK ja Raasiku FC Joker. Kõik võistkonnad mängivad hooaja jooksul omavahel kaks korda läbi.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare