FOTOD: kolme autoga liilusõnnetus Rapla lähistel

Raplamaa Sõnumid

0

Täna hommikul kella kaheksa ajal juhtus liiklusõnnetus Rapla vallas Tallinna-Rapla-Türi tee 52. kilomeetril, kui Türi suunas liikunud sõiduautot Citroen juhtinud 30-aastane mees sõitis otsa ees aeglustanud sõiduautole Renault, mida juhtis 28-aastane mees. Samal ajal vastassuunas Rapla poole liikunud sõiduautot Honda juhtinud 50-aastane mees ei suutnud vältida otsasõitu keset teed liikunud Citroenile ja ka nende sõidukite vahel toimus kokkupõrge.
Õnnetuse tõttu said sõidukid tehnilisi vigastusi ning Honda juht toimetati haiglasse tervisekontrolli. Teised juhid ning sõidukites olnud inimesed viga ei saanud.

Sündmuskohal oli sõidutee lumine ja jäätunud. Politsei tuvastas, et sõidukite juhid olid kained ja juhtimisõigusega. Ka vastasid sõidukite rehvid nõuetele ning kasutati turvavarustust.