4.4 C
Rapla
Kolmapäev, 24 apr. 2024
RSKarl Robert Saluri alustab uut hooaega Eestimaa pinnal

Karl Robert Saluri alustab uut hooaega Eestimaa pinnal

Siim Jõgis

Kuimetsast pärit kümnevõistleja Karl Robert Saluri tegi oma veebipäeviku “Kuimetsa Kuld” vahendusel avalikuks uue aasta alguse plaanid.

Esimesed stardid teeb Ameerika Ühendriikides Georgia ülikoolis õppiv Saluri Eestimaa pinnal. 20. jaanuaril osaleb ta Eesti klubide talvistel karikavõistlustel ning 2. ja 3. veebruaril nii Eesti kui ka rahvusvahelistel talvistel mitmevõistlustel.
Saluri blogis “Kuimetsa Kuld” on kirjas, et mõlema võistluse tarbeks sõidab ta Ameerikast Eestisse esialgu oma kulu ja kirjadega. “Muidugi loodab, et mitmekatele tulekuks leiab lõpuks toetust vähemalt teivaste transpordiks, aga kui selgub, et pole sedagi väärt, siis teeb kõik selleks, et vähemalt auhinnarahadega tagasi sõita. Teeb isegi siis, kui teivaste transpordile toetuse saab,” seisab blogis.
Veel on seal kirjas: “Toetust nuruda, loota ja saada on keeruline, kui sul eriti midagi ette näidata ei ole. Eelmine aasta läks nagu ta läks. Üht-teist ju läks, aga mitte seal, kus oleks pidanud ja enam lootnud. Oli käega löömise meeleolusid ja uut eneseleidmist, mille pealt stardib nüüd Eestis.”

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare