9.9 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
RSRaplamaa kultuurinõukoda valis endale esinaise

Raplamaa kultuurinõukoda valis endale esinaise

Mari Tammar

10. jaanuaril oli Raplamaa kultuurinõukoja koosolek, kus valiti nõukoja esinaiseks Anne Ummalas. Esinaise ülesanne on ohjata ja suunata nõukoja tööd, et koosolekud oleks peetud ja juhitud.

„Kuna nõukoda on alles nii värske ja noor asi, need juhi tööülesanded alles kujunevad,” kommenteeris Ummalas. Nõukoja töö lähtub tegevuskavast, mille põhieesmärk on hoida rahvakultuurialast järjepidevust maakonnas ning teha selle nimel tihedat koostööd valdkondade esindajate, kogukondade ja Raplamaa Omavalitsuste Liiduga. „Kultuurinõukoda on eelkõige soovitusi andev organ, kelle võimalus on kaasa rääkida ja teha ettepanekuid selles osas, kuhu suunda maakonna kultuurielu liikuda võiks,” rääkis Ummalas.
Ühtlasi on nõukoja ülesanne vahendada informatsiooni, nii et nõukojas olevate valdkondade esindajate (käsitöölised, rahvatantsijad, koorilauljad, pärimusmuusikud jne) kaudu jõuaks info nii kogukondadesse ja valdkondade tegijateni kui ka vastupidi, st valdkondade soovid jõuaks nõukotta ja sealt edasi ROL-i kõrvu. Järgmine nõukoja koosolek on 7. veebruaril.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare