3.8 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
ArtikkelTaro horoskoop: mida toob aasta 2019?

Taro horoskoop: mida toob aasta 2019?

Helerin Väronen

Kui vaadata kaarte, mis iseloomustavad järgmist aastat maailma mastaabis üldisemalt, saab öelda, et vähemalt mõneks ajaks saabub rahu. Inimesed leiavad endas sisemise jõu ja tehakse samme parema tuleviku suunas. Probleemid aga ei ole lõplikult lahenenud, nii et puhkehetki tuleb maksimaalselt nautida, et uue jõuvaruga tegutsema asuda. Säilitada tuleb optimism ja usk paremasse homsesse.
Koostöö ettevõtete vahel sujub tavapärasest ladusamalt, kuid väga täpselt on vaja lepingutes kindlaks määrata, millised kohustused kellelgi on, et vältida võimalikke sekeldusi. Tavapärasest paremini suudetakse töö- ja eraelu tasakaalus hoida.
Kuigi inimeste finantsolukord võib olla kõikuv, on hoolikalt asju ajades ja kõvasti tööd tehes piisavalt raha, et hakkama saada. Keskenduda tuleb pikemaajalistele finantseesmärkidele, vältides ekstravagantsusi. Järgmisel aastal on eelisseisundis ka uued ettevõtmised, uute töövõtete omandamine ja teadmiste kogumine.
Inimestevahelised suhted muutuvad igal tasandil harmoonilisemaks. Ühistegevus on see, mis inimesi liidab ja paneb pereväärtusi ja häid suhteid hindama. Sel aastal algavatest suhetest kasvab välja midagi elumuutvat.
Eestil on aga tulemas pöördeline aasta. Üks ajastu saab läbi ja selle muutusega tuleb lihtsalt leppida. See muutus võib aga olla hoopis varjatud õnnistus, lastes ligi uued võimalused ja inimesed. Riigi rahaline olukord kujuneb keeruliseks, nii et väga hoolega tuleb mõelda, kuhu ja kellele raha jagada, et varud ennast ei ammendaks. Mingi varem tehtud leping toob kaasa lüüasaamise, mille puhul tuleb rakendada väljumisstrateegiat – võitluse jätkamise asemel tuleb kaotust tunnistada ja edasi liikuda.
Kevadine valimisteaeg võib kaasa tuua mõne erakonna või erakondade lõhestumise ja usalduskriisi. Mõni juhtival kohal olev naispoliitik on kahevahel tegutsemisplaanide ja läbirääkimiste edasise arengu suhtes. Suure tõenäosusega saame endale naispeaministri, kes toob endaga kaasa uut tarkust, mis tugineb tema minevikupagasil, õiglasel meelel ja oskusel juhinduda oma intuitsioonist. Täiesti võimalik on olukord, kus valimised võidab üks suur erakond, kuid peaminister tuleb teisest erakonnast.
Ühiskonnas on palju hirmu ja ebakindlust, mis ei põhine niivõrd konkreetsel ohul kui elaval fantaasial. Lahenduse leiavad mitmed vaidlused ja mureküsimused. Lõpuni jõuavad kohtuprotsessid, mis on ammu õiglast otsust oodanud.
Aasta tuleb töörohke, ideid on rikkalikult. Andekaid märgatakse ja tunnustatakse vääriliselt. Tegeleda tasub valdkondadega, mis ergutavad eneseväljendust ja loovust. Kõigiks tegemisteks jagub energiat ja sündmused arenevad üha hoogsamas tempos. Inimestevahelised suhted on paremad seal, kus jagatakse ühiseid tulevikuideaale. Varasemad pinged ja konfliktid leiavad lahenduse, kui inimesed selleks ise valmis on. Selleks, et aasta mööduks positiivses võtmes, tuleb järgida oma südant ja intuitsiooni.

KALJUKITSE aastat iseloomustab pühendumine iseendale, sisemine tarkus, muutused, elurõõm ja kurbus. Kaljukitsede elu on sel aastal nagu pöörlev õnneratas, kus olenevalt perioodist domineerib kas elu valguse- või varjukülg, eriti käib see tööelu kohta. Kaljukitses hakkab domineerima soov olla ise oma aja peremees. Esile kerkivad probleemid minevikust, mille lahendamiseks tuleb kuulata südamehäält.
   Töö: Kaljukits peab sel aastal tegema kõvasti tööd ja jälgima, et keerulistes dokumentides ja plaanides ei oleks vigu. Kõikvõimalikud ette tulevad probleemid tuleb enne läbi kaaluda, kuni kindel ollakse, et plaanid peavad vett. Soositud on loomingulised ettevõtmised. Suhted töökaaslastega on head. Osa Kaljukitsi vahetab töökohta, osa läheb komandeeringusse, mis toob endaga kaasa seksuaalse varjundiga seiklusi. Naissoost noorematel Kaljukitsedel on suur tõenäosus tööelust emaks saamise tõttu kõrvale jääda.
   Suhted: Kaljukits saab keerulistel aegadel, kui tuhanded asjatoimetused nõuavad tähelepanu, abi lähedastelt inimestelt. Haavumiseks ega lubaduste kahetsemiseks ei ole sel aastal aega. Paaridel on hea aeg hankida uus kodu või alustada väikese pereettevõttega. Probleemsetesse suhetesse saabub rahuhetk, mil tuleb kokkuleppele jõudmiseks enda ja oma vastaspoole vajadused hoolikalt tasakaalu viia. Kaljukits peab vältima valelikkust, õelust ja salakavalust. Selleks, et suhetes ei langetaks vaidlustesse, tuleb Kaljukitsel olla avameelne.
   Tervis: Varem on Kaljukitsed oma tervise eest piisavalt hästi hoolt kandnud. Sama rada jätkates on tervis raudne, kuid aeg-ajalt tuleb siiski kasuks detailse terviseuuringu tegemine. Kui mõnel Kaljukitsel ongi tervis eelmine aasta kehvem olnud, on sel aastal paranemist oodata. Vaimse tervise kohapealt võib aga Kaljukits olla emotsionaalses tardumuses pärast seda, kui mõni ettevõtmine nurjub. Aeg on targematelt nõu küsida ja nõidusunest ärgata.

VEEVALAJA aastat iseloomustab järjekindlus oma eesmärkide saavutamisel, edu, praktilised teadmised, juhendamine, progress. Aeg on kuulata mõne sellise inimese nõuandeid, keda Veevalaja usaldab. Selleks on mõni autoriteetne isik, sageli kas isa, õpetaja või mõni muu ühiskonnas lugupeetud isik. Veevalaja omandab sel aastal teadmisi, mis viivad ta lähemale oma hinge eesmärgile. Kõik uued ettevõtmised ja plaanid, alates firmast kuni perekonna loomiseni on sel aastal vägagi soositud.
   Töö: Sel aastal on Veevalajal piisavalt energiat, et oma plaane ellu viia. Mida ta on kunagi oma tööelus soovinud, hakkab nüüd kuju võtma. Kuid vältida tuleb takistuste ilmnemisel huvi langust. Veevalaja tunneb end kui seiklusrikkal teekonnal, kus ta astub samme uue karjääri poole, olles vahel ka liiga kannatamatu. Kuid oma isiklikel asjadel tasub tööl olles silma peal hoida, samuti võib ülemus või mõni lepingupartner Veevalajalt midagi sellist nõuda, mis temas usaldust ei ärata. Kuid Veevalaja pääseb sellest olukorrast tänu kavalusele.
   Suhted: Kui Veevalajal on elukaaslane olemas, kasvab nende armastus veelgi ning sündida võib ka laps. Palju on pidutsemist, sõpradega kohtumisi, vanade tuttavate ülesotsimist. Tänu soojadele suhetele perekonnas tunneb Veevalaja end nii füüsiliselt kui ka emotsionaalselt palju nooremana, kui ta passis kirjas. Veevalajad on sel aastal väga tundlikud ja mõistvad teiste suhtes, samas ei tohi nad ära unustada enda eest hoolitsemist. Sel aastal on Veevalajad ka intuitiivsemad, nii et tasub oma unenäod kirja panna.
   Tervis: Uuel aastal peab Veevalaja küll jalad kõhu alt välja ajama ja ennast liigutama. Kerge see ilmselt ei ole, kuid ennast ületades saab ta pärast uhkust tunda ja tema tervis on talle tänulik. Sportimisse tasub kaasata ka enda kaaslane või sõber. Sobiva ala leidmiseks tuleb aga lihtsalt kuulata oma südant. Veevalaja võib ka ise hakata tegelema mõne ravitsemiskunstiga või leiab tee looduslike ravimiteni.

KALADEL tuleb aasta, mida iseloomustavad õnnelikud võimalused, armastus ja head suhted lähedastega, teiste aitamine, finantsiline kindlustatus ja ettenägelikkus, mis aitab teha soodsaid otsuseid. Varem tekkinud pinged ja konfliktid leiavad lahenduse. Noored Kalad astuvad sel aastal esimesi samme iseseisvumise suunas. Kalad rajavad sel aastal vundamenti oma tulevikule. Selleks aga tuleb neil teha mitmeid tähtsaid otsuseid ning sõlmida tulusaid tehinguid.
   Töö: Kalad on tööalaselt väga edukad. Isegi vastuseisule vaatamata on võit, õiglus ja edasiminek kindlustatud. Finantsolukord võib olla kõikuv, kuid asju hoolikalt ajades on Kaladel küllalt raha, et hakkama saada. Erialane koostöö kulgeb edukalt. Värskendav idee või olukord annab vanadele harjumustele hoogu või ujuvad Kalad hoopis vastuvoolu, muutes tavapärast käitumisstiili kardinaalselt, ja saavutavad mõlemal juhul edu. Palju aega kulub Kaladel töö peale, nii et kodus on vaja tal perega täpsemalt paika panna, kellel mis kohustused on. Kalad on ääretult leidlikud, nii et tuhandete asjatoimetustega tegelemine tuleb tal tänu kiirele mõistusele ja teiste toele kenasti välja.
   Suhted: Osas suhetes võivad Kalad kohati tunda, et nad on ammendanud kõik oma emotsionaalsed varud ja suhtlus on nagu lahinguväli, kus võitu loota pole. Kaladel on aga raske endale tunnistada, et suhtlemises on probleemid. Neil tasub targematelt nõu küsida ja end emotsionaalsest tardumusest välja raputada. Viljakas suhtlemine on täiesti võimalik. Perekonda luua soovivatele Kaladele on aasta väga soodne. Vallalistel Kaladel tuleb tekitada hingelised eeldused, mis viiks neid tõelise kaaslase leidmiseni.
   Tervis: Üldjoontes on Kalade tervis hea ja meel rõõmus, kuid selleks, et tervis ka jääks heaks, tasub aeg-ajalt külastada arsti ja leida võimalusi enda liigutamiseks. Kõige tähtsam on leida tasakaal erinevate elu osade vahel. Kui on puhkus, siis tuleb ka päriselt puhata, mitte nagu orav rattas ringi lasta. Liigse kuuma ja külma eest peavad Kalad end kaitsma. Kalade tervis on täpselt selline, nagu ta selle eest hoolt kannab.

JÄÄRA aastat iseloomustab motivatsioonipuudus, millele järgneb tasakaalu leidmine ja elurõõm. Kohati tunneb Jäär end kitsena kahe heinakuhja vahel, kuid ta saab aru, et paljud elus ette tulevad takistused ja piirid on tema enda loodud. Tähtsal kohal on ka kõik tunnetega seotu. Mured ja konfliktid lahenevad ja Jäära aastas on tavapärasest rohkem romantikat ja armastust.
   Töö: Muremõtted töö pärast ei lase Jääral sageli magada, muutes ta rahutuks ja kergesti ärrituvaks. Jääral on tunne, et tema õlgadele on pandud liiga suur koorem ja ta tunneb, et ta ei saa ülesannetega hakkama. Hoolimata hirmudest leiab Jäär võimalusi oma annete arendamiseks ja probleemidest ülesaamiseks. Preemiaks on edutamine ja tunnustamine, ametialane positsioon paraneb. Aasta soosib tööellu astujate uusi ettevõtmisi ja eriti edukas saab olema käsitööliste ja oma ettevõtet alustavate Jäärade aasta. Noortel on hea aeg astuda samme oma unistuste töökoha suunas. Vanematel Jääradel on parem mitte töökohta vahetada.
   Suhted: Jäära kallim või lähedane sõber võib sel aastal olla füüsiliselt või emotsionaalselt kaugel. Selle tõttu eemaldub Jäär tuttavast ümbrusest ja on mõni aeg üksi, et oma sisemaailmaga tegeleda ja suhte osas selgusele jõuda. Jääral tuleb endalt küsida, milline oli tema roll suhte ebaõnnestumisel. Põhjuste teadasaamisel saab ta kurvast kogemusest õppida ja edasi liikuda. Ühest küljest märkab Jäär oma elus rohkem romantikat, kuid samas on ta ebakindel ja tuleviku suhtes hirmul, kuid enamasti ei ole sellel hirmul reaalset alust.
   Tervis: Jääral tasub oma tervise puhul kuulata sellise inimese nõuannet, keda ta usaldab. Selleks võib olla hea perearst või personaaltreener. Vaimne tervis paraneb, kui Jäär saab aru, et oma valikutes tuleb toetuda südamele ja intuitsioonile. Hoiduda tuleb ülesöömisest ja pahurusest, kumbki pole tervisele hea, viies Jäära apaatia ja uimasuseni. Mida õnnelikum Jäär on, seda parem on ka tema füüsiline tervis.

SÕNNI aastat iseloomustavad tuhanded tähelepanu nõudvad asjatoimetused, proovikivid, edu ja edasiminek ning suhete arenemine uuele tasandile. Kuigi aasta on Sõnnile raske, saab ta tänu oma kiirele mõistusele ja toetavatele õlgadele vaadata aastale tagasi kui väga edukale perioodile. Kui motivatsioon väga alla läheb, tuleb Sõnnil aeg maha võtta, vaadata enda sisse ning üles leida oma elurõõm ja tasakaal. Sõnn oskab end maksma panna ja olla seesmiselt tugev ja haavamatu. Tekkinud hirmudest saab Sõnn kergesti üle, kuna tegelikkusega on neil vähe pistmist. Selleks, et elu nauditavaks muuta, tuleb Sõnnil leida aega tegelemaks sellega, mis talle päriselt meeldib.
   Töö: Naissoost noorematel Sõnnidel on suur tõenäosus jääda tööelust kõrvale lapseootele. Kuid ka teised Sõnnid tunnevad end tööl emarollis, hoolitsedes ja abistades teisi tavapärasest rohkem. Sõnn aga ei tohi unustada enda eest hoolitsemist, eriti ajal, mil tööl kerkivad üles probleemid, mille juured jäävad minevikku ja mis ootavad Sõnni südamega kooskõlas olevaid lahendusi. Töökaaslased soovivad tihti Sõnnilt head nõu, tarka soovitust ja tähelepanu. Sõnni teadmisi ja intuitsiooni hinnatakse vääriliselt.
   Suhted: Romantilised suhted on Sõnnil väga head. Vallalised armuvad kirglikult, suhtes olevate Sõnnide tunded kasvavad veelgi, kihlutakse, abiellutakse ja sündida võib ka laps. Paljud Sõnnid saavad omale uue kodu. Nii tööalased kui ka sõprussuhted, mis Sõnni enam ei teeni, on aga aeg seljataha jätta. Praegu ohverdatu tagab parema tuleviku kõigile osapooltele.
   Tervis: Mida rohkem tegeleb Sõnn oma tundemaailmaga, seda parema aluse paneb ta ka oma tervisele, nii vaimsele kui ka füüsilisele. Sõnnil tasub sõna otseses mõttes jälgida, kuhu ja kuidas ta kõnnib. Ettevaatamatus võib kaasa tuua luumurde. Läbi aasta tuleb Sõnnil leida puhkehetki sisemise rahu saavutamiseks. Sõnn võib leida endale uue hobi ja avastada seniajani varjul olnud ande.

KAKSIKUD peavad sel aastal silmitsi seisma millegi kaotuse ja purunemisega. Selleks võib olla suhe, mõni plaan, senised veendumused või teadmised. Kui Kaksikud saavad aru, et kokkupandu koostlagunemise vastu ei saa nad midagi teha, saavad nad võimaluse uuesti alustada ja olla juhtunu tõttu tugevamad. Siis saabub Kaksikute ellu aeg, mis on täis pidutsemist, sõpruse uuendamist, tervenemist, tänulikkust olemasoleva eest ja palju armastust.
   Töö: Kaksikud tuginevad töös oma minevikukogemusele ja kontaktidele. Palju on koosolekuid ja mõttevahetusi, mis annavad inspiratsiooni tulevasteks ettevõtmisteks. Kaksikud tunnevad, et nad saavad oma loovust täies mahus rakendada ja on tööalaselt õigel teel. Vahel kipuvad nad küll töölaua taga sihikindla tegutsemise asemel liigselt unistama. Suhted töökaaslatega on väga head. Kaksikute edu ja unistuste täitumist toetatakse täiel rinnal. Soositud on tööalased välisreisid.
   Suhted: Osa suhteid leiab oma vältimatu lõpu, kuid Kaksikud ei lase sellest pead norgu, kuna need lõpud on vajalikud. Kaksikutel on piisavalt sisemist hingejõudu ja tugevust, et raskusi valmistavatest suhetest edukalt ja targemana välja tulla. Toimuvad muutused pakuvad Kaksikutele elulisi õppetunde. Nad saavad aru, et mõne enda omaduse mahasurumine on see, mis suhteid õõnestab. Seega tuleb neil enda sees vajalikud muudatused teha, et suhted õnnelikud oleksid. Püsisuhetes valitseb sel aastal temperamentsus ja dramaatiline käitumine, mis Kaksikutele destruktiivsuse asemel energiat juurde annab.
   Tervis: Kaksikutel on aeg leida uus spordiala, mille jaoks tal leidub ka küllaldaselt uut energiat. Tegemist võib olla alaga, mis tõmbab ta tavapärasest rohkem mugavustsoonist välja ning paneb riskima ja seiklema. Tervisesport annab peale hea tervise Kaksikutele tagasi enesekindluse ja sisemise rahu. Liigne risk toob aga kaasa vigastusi ja valu, mistõttu osa Kaksikuid loobub südamelähedasest hobist, teised aga ei anna alla ja nelja seina vahel kaua ei püsi.

VÄHI aasta tuleb raske. Neil on tunne, nagu nad oleks sõjas ja vaatamata püüdlustele pole edu loota. Tulemas on konfliktid, vaidlused, hingeliselt ebameeldivad sündmused, mure, masendus, magamata ööd, alatus ja alandus. Lahkhelisid on oodata nii tööl kui ka pereelus. Vähid võivad olla nii ohvrid kui ka ise need, kes teistele probleeme põhjustavad. Nad kipuvad olema kergemeelsed ja selle tõttu midagi väärtuslikku hävitada. Kuid väljapääs on olemas. Vähkidel tuleb keskenduda sellele, mis elus on head, ja see aitab neil eesootavatest katsumustest üle saada. Usk enda jõusse ja hakkamasaamisesse sillutab tee parema aasta suunas.
   Töö: Kuigi Vähk tunneb end esialgu tööl lüüasaanuna, saab olukorda parandada, kui ta tunnistab kaotust ja liigub edasi. Enne seda on vaja küll südametunnistus hoolega läbi katsuda ja oma varasemad teod üle vaadata. Vanad mured ja koormad kaovad, vahel koos töökohaga. Pärast seda tulevad uued töökohad, uued väljavaated, palgatõus, edutamine. Töökeskkond on meeldiv ja kolleegidega suhtlus hea.
   Suhted: Vähi suhted võivad jäigastuda või nõrgeneda, kuid olukorra parandamiseks saabub nõu ja toetus vanemalt mehelt, kes võib olla kas isa või partner. Ilmselt tuleb Vähil lahti öelda mõnest oma uskumusest või unistusest ning lihtsalt oodata, kuni keegi teine probleemse olukorra või suhte osas otsusele jõuab. Lõpuks on aga suhetes rahu taastatud, vähemalt mõneks ajaks. Avaneb ka võimalus koos kaaslasega välismaale puhkama sõita. Vallalised ei pruugi usalduslikku suhet sel aastal leida. Püüe kahtlastest suhetest vabaneda jookseb Vähkidel liiva, kuid katse leida probleemide põhjusi leiab iseenesest lahenduse.
   Tervis: Raske aasta tõttu ohustab Vähki stress, ärevus ja kurnatus, mis teeb ta haigustele vastuvõtlikuks. Vähk on tüdinud olemisega, kuid tal on tegelikult piisavalt tahtejõudu ja energiat, et soovitud sihtideni jõuda. Transpordivahenditega peab Vähk ettevaatlik olema, hooletus võib kergesti kaasa tuua õnnetuse. Vähil ei tasu ka uue spordialaga tegutsema asudes oma jõudu üle hinnata ja liiga enesekindel olla. Neile sobib tegeleda mediteerimise ja joogaga, et toetada oma keha ja hinge.

LÕVI aastas saab olema nii kurbust lähedase sõbra või partneri eemaloleku tõttu kui ka õnnelikke aegu, mis toovad kaasa stabiilsuse, kingitusi ja kaitset. Lõvile annavad endast märku uued algused ja võimalused, kuid enne tegutsema asumist tuleb kõik hoolega läbi mõelda, kuna ees võib oodata ka midagi ohtlikku. Kui Lõvi kannab hoolt ka elu asise külje eest, ootab teda lõbu, meelelahutus ja armumine. Ette peab vaatama küll liialdustega, kuna see võib Lõvi muuta ükskõikseks, iharaks ja loiuks.
   Töö: Lõvil tuleb kasutada oma kogemusi ja diplomaatilisi võimeid konfliktide tasandamiseks. Tema ärid on edukad, kuigi edu saavutamiseks tuleb tal end kokku võtta ja säravat mõistust kasutada. Uued plaanid ja ettevõtmised on soositud, nii et oma ettevõtte loomiseks on käes parim aeg. Kel soov töökohta vahetada, on läbimõeldud otsusena selline käik soositud. Varem stressi tekitanud ülesanded lahendab Lõvi nüüd lõõgastunult ja rahulikult, olles samas sihikindel ja efektiivne.
   Suhted: Tänu varasematele kogemustele on Lõvi suhetes küpsem ja suudab kodus kokku leppida, mis kohustused kellelgi on. Aeg on soodus Lõvi südamesoovi täitumiseks, näiteks sõprusest saab armastus. Igasugune seltskondlik elu on soositud ja Lõvi tunneb end emotsionaalselt kaitstuna. Sellele aitab kaasa ka täitunud unistus puhkusereisist. Luuakse püsisuhteid ja varasemates suhetes olnud vaidlusalused küsimused saavad lahenduse. Vaatamata rõõmsale ja muretule ajale peab Lõvi ette vaatama, et ta ei muutuks kergemeelseks või püsimatuks.
   Tervis: Lõvil tuleb tervise hoidmiseks midagi oma senises elus kardinaalselt muuta või millestki loobuda. Näiteks loobuda millestki oma toidulaual või lisada sinna tervislikumaid toiduaineid. Samuti võib Lõvi muuta suhtumist tervisesporti. Kõige alus on aga mõõdukus ja tasakaal. Iseennast hästi koheldes on Lõvil keha, hing ja vaim harmoonilises kooskõlas. Spordialadest sobib Lõvil tegeleda veega seotud alade või rattaspordiga.

NEITSI elab sel aastal turbokiirusel. Aeg on küll stressitekitav ja kohati täbar, kuid Neitsi suudab säilitada keskendatuse ja sellest perioodist auga väljuda. Finantsiliselt on Neitsitel väga hea aasta. Ehitustööd ja tülid on lõppemas ja Neitsi saab väärtustada kodust elu, viies veel enne enda ja kaaslase vajadused hoolikalt tasakaalu. Neitsitel on igas eluvaldkonnas sel aastal rohkelt vedamist ja õnne. Kohati on küll Neitsi kinnine, kuna kardab korrata minevikus tehtud vigu. Vanu haavu aga saab parandada ja kibestumist vältida, kui Neitsi on julge ja avameelne.
   Töö: Neitsit tunnustatakse tööl tema tehtud töö eest ja ta võib ka ise enda üle väga uhke olla. Ta tunneb end vaatamata kibekiirele ajale tööl hästi, kuna keskkond tema ümber on harmooniline ja töökaaslaste toetus ja abi on alati temaga. Tema soove ja ettepanekuid võetakse kuulda. Neitsile meenuvad küll varasemad kaotused, kuid oma kartustest saab ta kiirelt üle ja ületab uusi väljakutseid, saades ehk ka edutamist ja uusi pakkumisi.
   Suhted: Sõber või kolleeg, kellega Neitsil on ühine maailmavaade, pakub talle abi, mida ta kõrgelt hindab. Kuna tööd on palju, on Neitsi tihti oma perest, kallimast ja lähedastest sõpradest füüsiliselt kaugel ja see võib kaasa tuua ka mõningase emotsionaalse kaugenemise. Olukorraga tuleb aga lihtsalt leppida. Pärast stressirohket aega saabuvad emotsionaalselt õnnelikud ja rõõmsad ajad. Soodne aeg on perekonna loomiseks ja abiellumiseks. Romantilistes suhetes teadvustab Neitsi paremini enda ja partneri vajadusi ning on varasemast otsustavam.
   Tervis: Neitsi tormab terve aasta niipalju ringi, et lisasporti ta tegema ei peagi. Stress aga toob kroonilised tervisehädad rohkem esile, paneb Neitsi tujutsema ja võimalikud on ka unehäired. Neitsil on hirm bakterite ja viiruste ees, kuigi sageli põhjendamatult. Kui ta aga tunneb, et tervisega on kehvad lood, tasub kohe arsti juurde pöörduda, mitte pidada probleemi tühiseks. Neitsi peab leidma lõõgastushetki oma kallima seltsis, see aitab paremale tervisele kõvasti kaasa.

KAALUDELE tehakse sel aastal pakkumine, mis toob talle materiaalset kasu ja tugevdab enesehinnangut. Seetõttu tuleks neil see pakkumine kindlasti vastu võtta. Praegu on aeg investeerida iseenda arengusse, kuna see toob Kaaludele tulevikus rahalist kasu. Aeg on soodne neile, kes midagi uut alustavad. Probleemseid olukordi saavad Kaalud värske pilguga kõrvalt jälgida. Oodata tuleb, kuni keegi teine mingile tähtsale otsusele jõuab. See otsus toob aga Kaaludele kaasa rahulolu ja emotsionaalse eneseteostuse. Esiplaanile kerkib armastus tema kõigis avaldumisvormides. Naissoost Kaaludele on aasta soodne lapseootele jäämiseks.
   Töö: Enne uuele karjääriteele asumist saavad Kaalud võimaluse puhata ja elu nautida. Ilmselt on see puhkehetk kusagil päikselises kohas, kust nad laetud patareidega uuele tööle naasevad. Pärast ebakindluse perioodi saabub karjääris kindlustunde aeg, mis peale raha toob ka uusi suhteid, õnne ja küllusliku elu. Töökeskkond on rahulik ja pingevaba ning Kaalud täidavad tööülesandeid heatujuliselt ning pingevabalt. Tööalaste eesmärkide täitmine tuleb Kaaludel kergelt.
   Suhted: Selle aastaga kaasneb Kaalude jaoks paratamatult kurbus ja murtud süda, kuna mingi suhe jõuab lõpule. Kuid pead ei tasu Kaaludel norgu lasta, kuna see suhe põhjustas negatiivset mõju ning hingepiina. Selle varemetele kerkib aga midagi paremat ja aasta lõpus tõdevad nad, et nende unistus suhete vallas sai tõeks. Kaalud sobitavad terve aasta vältel palju uusi tutvusi ning käes on pidutsemise ja rõõmu aeg. Pikaaegsetes suhetes on Kaalud hellad, hoolitsevad ja mõistvad.
   Tervis: Kaalude tervis on sel aastal hea. Nad tunnevad end tugevalt nagu lõvid. Suur vaimne ja füüsiline jõud on aga eelis vaid siis, kui osatakse seda õigesse kohta suunata. Vaimselt võibki Kaaludel esineda hetki, kus nad on sisemises konfliktis ja peavad tunnistama ka oma varjukülge. Kaalud panevad end jõukatsumistel ja spordivõistlustel proovile ning on edukad.

SKORPIONIL tuleb sel aastal erilist tähelepanu pöörata faktidele. Mitte kõik, mida nad kuulevad, ei pruugi tõele vastata. Üldjoontes tuleb aasta hea, tuues positiivseid uudiseid. Skorpionid suhtlevad palju ja viljakalt. Soodustatud on uued ettevõtmised, näiteks kauge reis, uus ettevõte või perekonna loomine. Skorpionitel võib küll olla tegutsemisplaanide suhtes kahtlusi ja hirme, kuid olles sellises ummikseisus, tasub neil endale meelde tuletada, et kitsendused on nende enda tekitatud. Skorpionitel tasub sel aastal eriliselt jälgida oma unenägusid, kuna need võivad anda tuleviku suhtes suuniseid.
   Töö: Kui varem on tööl valitsenud konfliktid ja pinged, siis aasta lõpuks hakkavad need lahendust leidma. Esilekerkivaid probleeme tasub vaadata teisest vaatevinklist, nii võib Skorpion näha kaugusest uusi võimalusi. Äris võib küll riskida, kuid enne selle võtmist tuleb Skorpionil jälgida, kas otsus järgib tema südamehäält või mitte. Tööülesannete täitmisesse suhtub Skorpion varasemast küpsemalt ja nende ettenägelikkus aitab teha soodsaid otsuseid. Skorpion võib enda üle sel aastal uhke olla, kuna ta oskab oma tööd tõepoolest hästi. Mõnest tööalasest suhtlusest võib välja kasvada ka romantiline suhe.
   Suhted: Romantilised suhted ei ole Skorpionite jaoks sel aastal esiplaanil. Pigem tegeleb ta näiteks kohtuasjade lahendamisega, mis leiavad talle ka soodsa lahenduse. Aset leiavad mitmed jutuajamised tuttavate, sugulaste ja sõpradega, mis innustavad Skorpionit ja sündmused arenevad aina kiiremas tempos. Skorpionid, kes oma printsi või printsessi pikalt oodanud on, selle suure tõenäosusega ka leiavad.
   Tervis: Skorpionid, kes on endale seadnud tervisespordi või kaalulangetusega seotud eesmärgid, saavad need kiiresti täidetud, nii et nad saavad enda üle uhked olla. Uute eesmärkide seadmisega aga ei tasu üle oma varju hüpata. Arukus on tervise seisukohalt Skorpionite jaoks kõige olulisem. Kuulata tasub endast targemate nõu. Vastasel korral tabab Skorpionit pingelisematel eluhetkedel stress ja ärevus, mis teevad ta haigustele vastuvõtlikumaks. Skorpionis on aga piisavalt jõudu, et katsumustest väljuda haigeks jäämata.

AMBURIL tuleb sel aastal palju tegemist dokumentidega, mille puhul peavad nad kontrollima arvutuste õigsust ja kavatsuste teostatavust senikaua, kuni kõik plaanid peavad vett. Vastasel korral võivad nad kokku puutuda olukorraga, kus ollakse silmitsi ohtliku vastasega, kelle suhtes ei ole Amburil kübetki usaldust. Iseäranis ettevaatlik tasub olla kinnisvara ja isiklike esemetega seotud tehingutes. Amburi minevikus omandatud oskused ja kontaktid toovad talle sel aastal erilist kasu. Välja ilmub mõni vana sõber või tuttav, kellega on tore möödunut meenutada ja panna paika tulevasi seiklusi ja ettevõtmisi.
   Töö: Sel aastal on Amburi materiaalne kindlustatus väga suur. Pärast eelnevate aastate ebakindluse perioodi teeb selline küllus Amburi õnnelikuks ja tema särav olek tõmbab omakorda ligi uusi tutvusi ja suhteid. Ambur järgib vaimset kutsumust ja suhtub oma töösse täie kirega. Seoses tööga võib Ambur leida ka armastuse, kui tal seda seniajani veel ei ole. Tekkida võib ka uus hobi ja huvid.
   Suhted: Kuigi suhtlus lähedastega on hea ja innustav, tahab Ambur sügisel olla rohkem üksi, käia looduses, lugeda ja mediteerida, et eneses ja oma tunnetes selgusele jõuda. Kui Amburil on tekkinud minevikust hingehaavad, parandab selline eemalolek ta haavad ja paneb asjad paika. Pärast eemalolekut tunneb Ambur end terviklikuna ja on valmis kaaslasi rohkem kuulama. Ehitustööde ja rahaga seoses saab ta nõu mõnelt vanemalt mehelt, kes on küll vanamoeline, kuid eesmärgikindel ja kutsub Amburit tegudele.
   Tervis: Kui Ambur ei eita seda, et tal on tevisemure, ning läheneb sellele mõistlikult, saab ta ka kroonilistele hädadele lõpuks lahenduse. Amburis on nii vaimset kui ka füüsilist tugevust ja pealehakkamist, nii et üldjoontes on tervis tal aasta läbi hea. Tähelepanu peaks Ambur pöörama oma kaalule, kuid selle kontrolli alla saamiseks tuleb leida tasakaal toitumise ja liikumise vahel, mitte kasutada äärmuslikke võtteid.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare