14.4 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSUus aasta algas oodatud võiduga!

Uus aasta algas oodatud võiduga!

Rapla KK

 

AVIS UTILITAS Rapla meeskond alustas aastat 2019 energilise mängu ja kindla võiduga BC Valga-Valka/Maks&Mooritsa üle tulemusega 85:70. Esimest korda rohkem kui nelja ja poole aasta jooksul ilma Aivar Kuusmaata mängule sõitnud meeskonna peatreeneri kohustusi kandis Rapla pikaajaline abitreener Toomas Annuk.

Aasta ja 3 päeva varem tegi oma Rapla debüüdi just sealsamas Valgas Rapla mängujuht Dominique Hawkins, visates 25 punkti. Ette rutatult võib öelda, et aasta hiljem kogunes tema arvele täpselt samad 25 punkti, alustades mängu tabava kolmepunktiviskega. Rapla võttis ja hoidis initsiatiivi terve esimene veerand, mis lõppes tulemusega 23:15.

Teise veerandi kolmandal minutil läks Rapla Sven Kaldre kolmese järel juhtima juba 11 punktiga, aga kaks minutit hiljem oli edu vaid 2 punkti 28:26. Sama kiirelt kui edu kadus, taastati see uuesti ja 26 sekundit enne poolaega oli eduseis juba 43:31.

Kolmandal veerandil saavutas AVIS UTILITAS juba 22-punktilise edu 62:40 ja tundus, et see mäng kuulub igal juhul Raplale. Eriti head meelt tegi, et edusse panustasid kõik väljakul käinud mehed.

Kuigi neljandal veerandil jõudis kodumeeskond kolmandal minutil Raplast vaid 10 punkti kaugusele 71:61, siis kohe vastas Ervins Jonats kolmesega, mis vabastas Rapla lõplikult pingest ja mängu lõpp vormistati 15-punktilise paremusega.

Nagu öeldud, jõudis Dominique Hawkins aasta hiljem samas saalis taas 25 punktini, millele „Dom“ lisas 7 resultatiivset söötu! Sven Kaldre skooris 15 punkti, võttis 6 lauda ja andis 5 resultatiivset söötu. Hunter Mickelsonilt 14 punkti ja 4 resultatiivset söötu. Oma tõelisele palele järjest lähemale jõudev Ervins Jonats tegi „double double-i“ 13 punkti ja 11 lauaga. Kahekohalise punktisummani jõudis ka kapten Kajupank 11 punktiga. Kokkuvõttes oli väga meeskondlik võit, mida oma silmaga tunnistasid ka Rapla fännid, kes ei hoolinud keerulistes teetingimustest ja kohapeale vaatama olid tulnud!

Käesolev nädal on üks haruldasi, kus on ka teine mäng. See juba kodus pühapäeval kell 17.00 Läti Ülikooli vastu. Kodupubliku toel on võimalus teha seda, mida sel hooajal pole veel suudetud – võita 2 mängu järjest! Ootame tugevat tuge oma meeskonnale!

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare