VIDEO: Märjamaal avas uksed Coop Konsum Ehituskeskus

Siim Jõgis

2
Värskelt avatud kaulpus on avar ja laia kaubavalikuga. Foto: Siim Solman.

 

Reedel, 4. jaanuaril tegi Märjamaal uksed lahti uus toidu- ja ehitustarvetepood Coop Konsum Ehituskeskus. Õige ongi öelda, et tegi uksed lahti, sest esialgu veel avamispidustusi ei toimunud. Uues kaupluses on pinda ligikaudu 1200 ruutmeetrit, millest toiduosakonna all on 780 ruutmeetrit ning ülejäänu moodustavad ehituskaubad.

Uus kauplus avati veidi kiirustades ning seda tunnistas ka Väino Sassi Rapla Tarbijate Ühistust. “Süda on küll rahul, aga on veel töid millega tuleb tegeleda ja projekte, mida on vaja kooskõlastada. Kõik need on ületatavad. Tahtsime kaupluse kiiresti lahti teha, et vähendada kahjusid. Iga viivitatud päev tähendab meie jaoks majanduslikku kahju,” sõnas Sassi.

Ehitustööd uue kaupluse juures said alguse 2018. aasta suvel. Esialgsete plaanide kohaselt pidid need lõppema 14. detsembril, et saaks kaupluse enne jõulupühasid avada. Seda eesmärki siiski ei täidetud. Küll aga oli kindel eesmärk ühendada toidu- ja ehituskauplus. “Samamoodi on meil Raplas Jaama Konsumis ja see formaat on ennast õigustanud,” sõnas Sassi.

Märjamaa Coop Konsum Ehituskeskuses on kokku 23 töötajat ning kauplus on avatud kella kaheksast hommikul kella kümneni õhtul.

 

uuemad vanemad enim hinnatud
juku
Külaline
juku

Hmm,iga viivitatud päev toob majanduslikku kahju” ? Äkki ikka kokku kraapimata kasum… Huvitav polegi tasuline artikkel,järelikult kinni plekitud reklaam )))

Ehitajas
Külaline
Ehitajas

Päästeameti load ka puuduvad. Aga loodame, et kõik läheb hästi ja midagi ei juhtu.