Alus tehti algust Raplamaa meistrivõistlustega korvpallis

Siim Jõgis

0
Illustreeriv foto: Siim Solman

Laupäeval, 2. veebruaril peeti Alu spordihoones 2019. aasta Rapla maakonna korvpallimeistrivõistluste esimene voor. Turniiril osaleb kuus meeskonda, kes kõik omavahel kaks korda läbi mängivad.

Maakonna meistermeeskond selgub hiljemalt laupäeval, 18. mail. Siis peetakse teise mänguderingi viimane voor. Parim selgitatakse turniiritabeli põhjal, play-off’i ega Final Four’i sel aastal ei toimu. Kõik kohtumised peetakse Alu spordihoones.
Esimese vooru tulemused:
RS Kate/Ruudus Ehitus – BC Rapla 66:55, poolaeg 39:37.
N-Rühm – Rapla Mets 66:60, poolaeg 38:30.
Juuru – Rapla korvpallikool 101:78, poolaeg 48:45.

Järgmine voor peetakse laupäeval, 16. veebruaril. Siis lähevad vastamisi N-Rühm – Juuru, Rapla korvpallikool – BC Rapla ja RS Kate/Ruudus Ehitus – Rapla Mets. Meistrivõistluste korraldaja Madis Pärn rääkis, et mängud toimuvad küll laupäeviti, aga püütakse vältida Avis Utilitas Rapla kodumängude päevi. 2018. aastal teenitud Raplamaa meistritiitlit kaitseb tänavu BC Rapla.