FOTOD: Piret Minn saadeti viimsele teele

Mari Tammar

0
Fotod: Siim Solman

2. veebruaril saadeti Rapla Maarja-Magdaleena Kirikust oma viimsele teele Rapla vallavanem Piret Minn. Piretit oli ära saatma tulnud paarsada inimest, kelle ees ütlesid oma mälestussõnad lisaks koguduse õpetajale Mihkel Kukkele ka mitmed teised kohalike omavalitsuste ja kogukondade inimesed. Kõlama jäid mõtted, et Piret Minn oli läbi ja lõhki Rapla inimene, kes oli sihikindel, alati teistega arvestav ja hea tervikutajuga. “Piret oli meie säde ja suunaja,” lausus oma sõnavõtus Rapla vallavolikogu esimees Rene Kokk. “On korvamatult kahju, et just nüüd kui Rapla sülem hakkas ennast leidma, kaotasime oma sülemi südame,” ütles kogukonna eest kõnelenud Valter Uusberg.

Piret Minn sündis Raplas 4. aprillil 1961. aastal. Rapla vallavanem jõudis ta olla pisut üle aasta.

« 1 kohta 2 »