11.6 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSFOTOD: Täna avati Rapla kino

FOTOD: Täna avati Rapla kino

Mari Tammar

22. veebruaril lõigati pidulikult läbi uuenenud Rapla kultuurikeskuse lint ja tänati töö teostajaid ja toetajaid. Esimesed huvilised said piiluda kinosaali ja veenduda, et uued punased toolid on mugavad ja kinotehnika töötab.

„Mul on täna väga rahulik ja tore olla siin. Õhtu on kõik veel ees, aga praegu on see ajalooline hetk, kui saame lindi läbi lõigata. Pikki kõnesid pidama ei hakka, aga tahaks korraks koos olla kõigi nendega, kelle abil on see kõik teoks saanud,” tegi kultuurikeskuse juhataja Age Rebel väikese sissejuhatuse neile kutsutuile, kes olid kultuurikeskuse uue sissepääsu ette kogunenud.
Uksest sisse astujatele laulsid Thea Paluoja lauluõpilased ning seejärel suunduti kinosaali, kus ootasid kultuurikeskuse uue kohviku A´ la Rapla serveeritud suupisted.
Rapla ajutine vallavanem Meelis Mägi ütles, et tegemist on Rapla valla ajaloo kõige suurema investeeringuga. Samuti nentis Mägi, et ehitaja ja kultuurikeskuse vaheline keemia oli fantastiline ja samamoodi võiks sujuda koostöö ka valla tulevaste objektide ehitamisel.
Rapla kultuurikeskus tänas omaltpoolt nii projekteerijaid, ehitajaid ning Rapla valda kui kõige suuremat rahastajat.
„Ärge lampidesse lööge,” manitses Age Rebel mehi, kes avasid šampusepudeleid. „Ja ekraani tuleb ka hoida.”
Maja on täna huvilistele avatud kell 16-19. Samuti on esimest päeva avatud kohvik.

« kohta 7 »

5 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare