11.6 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSGripihooaeg on mõjutanud ka postiteenust

Gripihooaeg on mõjutanud ka postiteenust

Inge Põlma

Viimastel päevadel on Rapla ja Kehtna kandis jäänud inimestel mõnel päeval tellitud post saamata ehk tuuakse mitme päeva lehed ühekorraga. Omniva infotelefonile helistades kuuleb vabanduseks, et põhjuseks on postiljonide haigestumine.
Omniva meediasuhete juht Mattias Kaiv selgitas, et haigestumistest on mõjutatud suuremal või vähemal määral kogu Rapla maakond – “Gripihooaeg on tabanud ka posti jaotusvõrku.”
Rapla jaotuskeskuses on praegu puudu 7 postiljoni. Väljaõppel on kaks uut kirjakandjat. “Alustava kirjakandja töövõime ja kiirus pole aga paraku samaväärne kogenud kirjakandja omaga,” nentis Kaiv.
Ta kinnitas, et kirjakandjad teevad kõik endast oleneva, et tellijad võimalikult vara oma lehed kätte saaksid. Küsimusele, kuidas kompenseeritakse need väljaanded, mis tellijani siiski ei jõua, vastas Kaiv: “Kuukirjade ja nädalalehtede puhul saadame võimalusel tellijale uue eksemplari. Päevalehtede puhul kompenseerime saamata jäänud väljaannete summa, sest keegi ei soovi ju vanu uudiseid lugeda. Selleks tuleb esitada kaebus Omniva klienditeenindusse.”

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare