9.4 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSSadolin spordihoones selgitati osavamaid trikikorvpallureid

Sadolin spordihoones selgitati osavamaid trikikorvpallureid

Siim Jõgis

Reedel, 1. veebruaril kogunesid Raplasse Sadolin spordihoonesse Eesti osavaimad noored korvpallurid. Seal peeti Eesti koolispordi liidu korraldatud võistluse “Osavaim korvpallur” vabariiklik finaal.

Kokku oli Raplasse kogunenud 108 õpilast üle Eesti, kes moodustasid 40 võistkonda ning olid pärit 13 koolist. Raplamaalt olid esindatud Rapla Kesklinna kool, Rapla Vesiroosi kool, Kohila gümnaasium ning Juuru põhikool. Harjutuste käigus pandi proovile noorte korvpallurite nobedus, täpsus ja osavus.
gal õpilasel tuli läbida kuus harjutust. Üheks harjutuseks oli näiteks viskevõistlus. Selles tuli sooritada kolmesekundiala küljejoone tagant viskeid kuni kahe (poisid) või kolme (tüdrukud) möödaviskeni. Paremusjärjestuse koostamisel läksid arvesse tabamused. Veel olid harjutusteks näiteks “Slaalom”, “Süstik” ja “Suur kaheksa”. Nendes tuli näidata nii kiirust kui visketabavust.
Iseenesest olid harjutused õpilastele tuttavad juba varasemast, sest kõik kes finaalis osalesid olid edukalt läbinud piirkondlikud võistlused. Eraldi peeti arvestust 6-7 ja 8-9 klasside õpilaste seas.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare