Volikogu valis uueks Rapla vallavanemaks Meelis Mägi

Siim Jõgis

4
Volikogu kinnitas Meelis Mägi uueks Rapla valla vallavanemaks. Foto: Siim Solman

 

Uueks Rapla vallavanemaks sai senine vallavanema kohusetäitja Meelis Mägi. Vastava otsuse langetas Rapla vallavolikogu neljapäeva, 28. veebruari õhtul toimunud istungil. Kahekümne seitsmest volikogu liikmest oli kohal kakskümmend kaks. Mägi valiti vallavanemaks kahekümne poolthäälega. Kaks valimiskasti lastud sedelit olid kehtetud.

Meelis Mägi oli ainuke vallavanemakandidaat kelle kandidatuur sellele ametikohale tõstatati. Ta kuulub Vabaerakonda, kuid ütles, et on erakonna passiivne liige.

2016. aasta lõpus asus Meelis Mägi tööle Rapla vallavalitsuses abivallavanemana. Tema ülesanne oli hoida silm peal valla majandusasjadel ning korraldada ehitus- ja planeerimis-, heakorra- ja keskkonnaalaste ning maakorralduslike küsimuste lahendamist.

“Soovin teha kõigiga koostööd ja ikka Rapla valla heaks,” sõnas ta lühidalt peale valituks osutumist. Ühtlasi kinnitas volikogu 28. veebruari istungil vallavanema palgaks 2700 eurot kuus. Võrreldes eelmise vallavanemaga jäi töötasu samale tasemele.

uuemad vanemad enim hinnatud
vaatleja
Külaline
vaatleja

Loodan, et ajab endal selja sirgu ja paneb esimese asjana tööle oma ametnikest isevalitsejad kes nimetavad ennast “nõunikeks” Ja veel Vabaerakond unustagu kohe. Loodan, et ei hakkaks ühe niiditõmbaja pilli järgi tantsima. Aga muidu edu. Paistab aus ja tubli mees olema kuigi natuke pehmo 🙂

Nitzer
Külaline
Nitzer

Tundub asjalik ja tore poiss. 🙂

Tiit Tammsaar
Külaline
Tiit Tammsaar

Jõudu ja edu ka Rapla Valla Külade Ühenduse poolt.

Vello
Külaline
Vello

Loodame parimat!