6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RS1. märtsil jõustusid muudatused Raplamaa avalikel bussiliinidel

1. märtsil jõustusid muudatused Raplamaa avalikel bussiliinidel

Raplamaa Sõnumid

Alates reedest, 1. märtsist on kehtinud muudatused Raplamaa avalikel bussiliinidel 2, 2k, 5, 7, 7k, 10, 13, 15 ja 18.

Muudatused on järgnevad:

Liin 2 Rapla – Kabala. Liini on muudetud kiiremaks, Metskülas peatub buss edaspidi ainult ettetellimisel.
Liin 2k Rapla – Raikküla – Purku – Kabala – Raadiku – Rapla. Liini on muudetud kiiremaks, Loe ja Polgu peatus on ainult ettetellimisel.
Liin 5 Rapla – Kaiu – Kuimetsa – Vahastu. Muudetud on õhtuse reisi väljumisaega Raplast, uus aeg 18.25. Õhtul ei sõida buss enam läbi Vaopere.
Liin 7 Rapla – Ingliste – Juuru – Kaiu – Kuimetsa. Liini väljumisaegu on muudetud varasemaks, et oleks võimalik Tallinna rongile minna. Lisatud on Rapla raudteejaama peatus.
Liin 7k Rapla – Ingliste – Juuru – Kaiu – Kuimetsa. Liini on muudetud kiiremaks, muutunud on ajad peatustes.
Liin 10 Rapla – Juuru – Järlepa – Kohila – Hageri – Pihali. Liinil on muudetud õhtuse reisi väljumisaega Raplast (uus aeg 16.45) ja tagasisuunal Kohilast (uus aeg 18.25).
Liin 13 Kohila – Hageri – Aespa – Kohila. Kell 17.45 väljumine Kohila raudteejaama peatusest on lükatud 10 minutit hilisemaks, uus aeg on 17.55. Muudatus on tehtud selleks, et oleks võimalik Tallinna rongilt Hageri ja Aespa poole ümber istuda.
Liin 15 Rapla – Kodila – Varbola – Pajaka. Rapla raudteejaamast alustavad ja seal lõpetavad reisid sõidavad Mahlamäe kaudu, lisanduvad peatused Kesklinna, Mahlamäe, Välja. Muutunud on ajad peatustes.
Liin 18 Rapla – Kohila. Liini väljumisaega Raplast ja Kohilast on muudetud mõned minutid hilisemaks. Raplast väljub buss kell 16.05 ja Kohilast kell 16.35.
Nõudepeatuse tee­nindamine toi­mub tellimuse alusel. Kui on soov sõita tavapeatusest nõudepeatusesse, tuleb sellest bussijuhile teada anda bussi sisenedes. Kui soovitakse siseneda nõudepeatusest, tuleb esitada tellimus vedaja infotelefonile (483 3311) hiljemalt sõidule eelneva päeva kella 18-ks.

Nõudepeatusele saad tellimuse esitada ainult sõiduplaanis ette antud päevade ja kellaaegade kohta. Tellimusest loobumiseks tuleb helistada samale numbrile.
Ühtlasi tähendavad need muudatused, et bussipeatustes ei pruugi üleval olla täpne graafik. Hansa Bussiliinid AS-i esindaja Margus Maiste ütles, et kõikide muutmist vajavate postrite vahetuseks tuleb arvestada minimaalselt 7 tööpäevaga. “Bussist mahajäämise vältimiseks on bussiaegu võimalik kontrollida kas internetist või selle võimaluse puudumisel Hansa Bussiliinide Rapla kontori telefonil,” sõnas Maiste.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare