-0.6 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
Artikkel31. märtsist muutuvad Elroni rongide sõiduplaanid

31. märtsist muutuvad Elroni rongide sõiduplaanid

Seoses suveajale ülemineku ja algavate raudteeremontidega on alates 31. märtsist kõikide suundade sõiduplaanides muudatusi.

Märtsi lõpust kehtima hakkavas liiklusgraafikus puudutavad suurimad muudatused Tallinna-Narva liini, kus mõne rongi väljumisaeg nihkub ligikaudu tunni võrra. „Kuna kellakeeramise tõttu muutub Tallinna-Moskva rongi sõiduplaan, siis ei saa meie rongid enam endistel aegadel sõita. Samas hommikuti jõuab nüüd Tallinnast senisest varem Rakverre, Jõhvi ja Narva, mida sõitjad on meilt ka soovinud,“ sõnas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. „Oleme koostöös Eesti Raudteega püüdnud tagada, et muudatused oleksid võimalikult väiksed ning arvestaks võimalikult suures ulatuses reisijate vajadustega. Loodame ehitustöödega kaasnevate ebamugavuste osas reisijate mõistvat suhtumist.“

Rongisõitu planeerides palume jälgida infot meie kodulehelt (www.elron.ee) ja ooteplatvormide infostendidelt, kus on avaldatud ka remondiaegsed sõiduplaanid.

Läänesuuna sõiduplaan alates 31. märtsist 2019

Edelasuunda sõiduplaan alates 31. märtsist 2019

Kagusuuna sõiduplaan alates 31. märtsist 2019

Idasuuna sõiduplaan alates 31. märtsist 2019
NB! Alates 3. aprillist algavad raudtee remonttööd Rakvere – Tapa jaamavahel. Seetõttu on Tallinna-Rakvere liini reisid nr 221 ja nr 226 asendatud Rakvere – Tapa vahel osaliselt bussidega.
Idasuuna sõiduplaan 3. aprillist – 2. juunini 2019

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare