Algas Naiste Ööde filmifestival NÖFF

6
Foto: Siim Solman

Mari Tammar

8. märtsil oli Rapla Kultuurikeskuse uues kinosaalis tähelepanuväärne hetk kui avati esimene Rapla Naiste Ööde filmifestival.

Festivali projektijuht ja idee autor Katrin Klaebo ütles, et festivali korraldamine on sujunud hästi ja kõik sai õigeks ajaks valmis. “Ma olen kõige selle üle väga uhke. Meie, naised, räägime kaasa ja nüüd ka läbi sellise festivali,” ütles Klaebo. Filmiprogrammi kokku pannud kirjanik ja režisöör Kadri Kõusaar selgitas, et festivali programm näitab naisi erinevates sotsiaalsetes, poliitilistes, eraelulistes situatsioonides. “Minu jaoks on filmide puhul tähtis mitte ainult see, et seal on naistemaatika, vaid ka see, et film ise oleks hea ja vaadata kõlbaks. Kõik need filmid, mis programmis on, on head,” lubas Kõusaar. Festivali põhipäev on 9.märts kui programmis on kolm filmi, arutelud, kunstinäitus ja raamatuesitlus.

uuemad vanemad enim hinnatud
Mees
Külaline
Mees

Järgmine aasta võiks ju olla meestekas ehk MÖFF. 😊

Katrin Klaebo
Külaline
Katrin Klaebo

Hea mõte! Kas tulete tiimi?

John
Külaline
John

Kõik on hea ja väärt ettevõtmine, aga seletage mulle ära see festivali nimi. Naiste ööde filmifestival. Pimedate ööde filmifestival kõlab loogiliselt, aga naiste ööde… See ei kõla ju loogiliselt. 😊

Kodanik
Külaline
Kodanik

Seal tohivad käia ainult naised😀

Ants
Külaline
Ants

Väga teretulnud, et uut kinosaali hakati reklaamima kohe filmifestivaliga. Samas ühest saalist jääb festivalile väheseks. Võiks kaasata kõik maakonna kinod ( Märjamaa jne). Siis kohalikel vähe seiklemishuvi ka. Aga edu tegijatele. Loodame, et siis järgmine aasta üle maakonna.

Katrin Klaebo
Külaline
Katrin Klaebo

Aitäh kutsumast, ongi selline plaan.