5.5 C
Rapla
Teisipäev, 16 apr. 2024
RSFOTOD: AVIS Utilitas Rapla osutas BC Kalev/Cramole südi vastupanu ent kaotas

FOTOD: AVIS Utilitas Rapla osutas BC Kalev/Cramole südi vastupanu ent kaotas

Siim Jõgis
AVIS Utilitas Rapla ja heas hoos BC Kalev/Cramo pidasid Sadolin spordihoones maha tõsise lahingu ent võitjana lahkusid Raplast ikkagi külalised. BC Kalev/Cramo võidunumbrid olid 84:77.
Esimese veerandaja lõpuks oli neljapunktilises eduseisus Rapla. Teisel veerandajal seda siiski hoida ei suudetud ning pikemale puhkepausile mindi juba BC Kalev/Cramo eduseisus 39:36. Kolmas veerandaeg kujunes võitluslikuks ja võrdseks ning lõppes külaliste kolme-punktilises eduseisus. Seega oli enne viimast neljandikku veel kõik lahtine. Esimestel minutitel suutis Rapla isegi ühe punktiga juhtima minna, kuid rohkemaks kahjuks jaksu ei jagunud. Lõpusireeni kõlades oli pealinna meeskond seitsmepunktilises eduseisus.
Kalev/Cramo resultatiivseim oli 24 punkti visanud Chavaughn Lewis. Branko Mirkovic panustas võitu 15 punkti ja seitsme korvisööduga, Arnett Moultrie lisas 14 silma ja tõi kuus lauapalli. Rapla parimana tõi Hunter Mickelson 17 punkti ja võttis üheksa lauapalli, Sven Kaldre kontole kirjutati 16 punkti.
13. märtsi õhtul toimunud Olybet Eesti-Läti korvpalliliiga mängude tulemused:
AVIS Utilitas Rapla – BC Kalev/Cramo 77:84
Tartu Ülikool – Latvijas Universitate 82:64
Liepajas/Triobet – Tallinna Kalev 94:88 la.
Riia VEF – Valmiera Glass Via 92:61
TalTech – Jekabpils 110:71
Vaata ka fotosid SIIT
Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare