Õigeaegse kande tagamine Raplamaal on raskendatud

4
eesti post

Omniva

Anname Teile teada, et oleme praegu olukorras, kus on probleemid Rapla maakonnas õigeaegse kande tagamisega. Hetkel on Rapla jaotuskeskuses puudu 40% töötajatest. Põhjuseid on erinevaid – pikaajalised haiguslehed seoses luumurdudega, mõned töötajad on haigestunud ja osa ametikohti on täitmata.
Tekkinud olukord on suureks probleemiks ka meie jaoks. Kinnitame, et pöörame sellele suurt tähelepanu ja tegeleme teemaga väga tõsiselt. Kahjuks kiiret lahendust lubada ei saa, kuid teeme omalt poolt kõik, et probleemile lahendus leida. Värbame aktiivselt uusi töötajaid ning kasutame ka asendus- ja renditööjõudu. Samuti oleme ümber korraldanud sisemist töökorraldust, et tagada kanne antud olukorras parimal võimalikul moel.
Palume Teie ja tellijate ees vabandust ajalehtede hilinemisest tekkinud ebamugavuste pärast!

uuemad vanemad enim hinnatud
Hmmm
Külaline
Hmmm

AK-s õige jutt

Üks Jorss
Külaline
Üks Jorss

Miks peab üldse ajalehte koju tellima, see on niivõrd ebaotstarbekas ja keskkonnakahjulik. Mine osta poest või putkast. Milleks meile neid toidukaupade reklaame vedada, et papi ja paberi konteinerit täita? Kui asi on ebamõistlik siis ei tasu seda vägisi ka ülal hoida. Mingi ajast ja arust komme see ajalehe koju tellimine. Reklaamid tulevad “tasuta” koju, samas ajaleht on hädas et vedu on kallis??? Teil ka ju leht reklaami täis, peaks ka kõigile tasuta toodama.

John
Külaline
John

Nii lolli juttu pole ammu lugeda saanud. Telekas näidatatakse ka ju reklaami. Siis peaks ju telekad ka poes tasuta olema.

Vello
Külaline
Vello

Tõstke palka inimestel, siis ei teki riigiettevõtted sellist olukorda. Kui teenus on nii kehv, siis peab ettevõte trahvi maksma neile, kes sellest kannatavad.