9.9 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSVeenev võit lätlaste üle tõstis Rapla tabelis seitsmendaks

Veenev võit lätlaste üle tõstis Rapla tabelis seitsmendaks

Siim Jõgis

OlyBet Eesti-Läti korvpalliliiga on jõudmas põhiturniiri otsustavasse faasi. Heitlus käib play-off’i kohtade nimel ning AVIS Utilitas Rapla astus teisipäeva, 5. veebruari õhtul sinna jõudmiseks olulise sammu. Koduväljakul alistati Jekabpils/SMScredit.lv meeskond veenva eduga 104:80.

Võit tõstis Rapla liigatabelis seitsmendaks, ettepoole Tartu Ülikoolist. Siiski on Tartul praeguse seisuga kaks mängu vähem peetud.

AVIS Utilitas Rapla läks peale lätlaste algedu juhtima esimese veerandi keskel. Sealt edasi juhtohjasid enam käest ära ei antud. Esimese veerandaja lõpuks juhtis kodumeeskond 23:14. Esimese poolaja järel juhtis Rapla juba 48:29 ning sealt edasi võitjas enam kahtlust ei olnud. Kolmanda veerandaja järel oli Rapla eduseis 72:52 ning mängu lõpuks 104:80.

AVIS Utilitas Rapla resultatiivseim mängija oli Ronald Delph, kes viskas 22 punkti. Dominique Hawkins lisas 18, Hunter Mickelson 16 ja Brian Williams 14 punkti. Ronald Delph noppis ka 9 lauapalli. Jekabpilsi poolelt viskas Edgars Stelmahers 22 ning Leon Gilmore III 20 punkti. Samuti võttis Gilmore kümme lauapalli.

AVIS Utilitas Rapla järgmine mäng toimub 13. märtsil kui Sadolin spordihoones võõrustatakse BC Kalev/Cramo meeskonda.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare