9.9 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RS6. aprillil toimunud galal krooniti 2019. aasta Raplamaa missiks Anette Tammik

6. aprillil toimunud galal krooniti 2019. aasta Raplamaa missiks Anette Tammik

Mari Tammar

6. aprillil toimunud galal krooniti 2019. aasta Raplamaa missiks Anette Tammik. Esimese printsessi tiitli pälvis Age Jürgenson ja teise printsessi tiitli Gerda Sõõrumaa. Lisaks anti välja hulgaliselt eripreemiaid. Raplamaa Sõnumite pressimissi tiitli sai Elisabeth Rajasalu.

Sadolini spordihoones toimunud sündmusel pakuti kohale tulnutele mitme tunnist kirevat programmi, millest kõige värvikamana jäi meelde misside talendivoor. Näha sai nii stand-up nalja, pilliimängu, tantsu, tuletõrje varustuse komplekteerimist, taaskasutusmoodi, keemiakatseid, vibulaskmist kui ka elavat ja täismõõdus hobust. Missikandidaat Merilin Palts sisenes nimelt oma esinemisnumbri alguses ballisaali hobuse seljas.

Miss Raplamaa tiitli pälvinud Anette Tammik jäi silma enesekindla esinemise, hea liikumisoskuse ning küpse eneseväljendusega. Anette pälvis ühtlasi ka publikulemmiku tiitli.

Suurejoonelist galaõhtut juhtis stilist Zenja Fokin. Sündmuse peaesinejaks oli ansambel Swingers. Miss Raplamaa valimised tähistasid tänavu oma 25. sünnipäeva.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare