7.2 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
RSRaplamaa töö- ja karjäärimess pakkus enam kui sadat töökohta

Raplamaa töö- ja karjäärimess pakkus enam kui sadat töökohta

Siim Jõgis

Raplamaa töö- ja karjäärimess on pikalt ettevalmistatud sündmus selleks, et viia kokku tööandja ja tööotsija. Neljapäeval, 4. aprillil tõi see Raplasse Sadolini spordihoonesse kokku sadu inimesi, kes soovisid leida töökohta. Nende seas oli nii täiskasvanuid, kes otsivad püsivat tööd, kui ka kooliõpilasi, kelle soov oli leida hooajatöö eesootavaks suveks.

Raplamaa töö- ja karjäärimess on kujunenud iga-aastaseks traditsiooniks. Möödunud aastal toimus see samuti Raplas ning enne seda Kohilas ja Märjamaal. Messialal ringi jalutades oli selge, et tänavu oli eriline tähepanu pööratud just õpilastele suunatud karjäärivalikutele. Seetõttu olid messil väljapanekutega esindatud kümned Eesti kutse- ja kõrgkoolid ning samuti olid kohale tulnud õpilased Raplamaa koolidest.
Lisaks kohalikele Raplamaa haridusasutustele olid oma esindusega veel väljas näiteks Järvamaa kutsehariduskeskus, Luua metsanduskool, Tallinna Kopli ametikool. Kokku oli esindatud 25 haridusasutust.
Tööandjaid oli väljas 33 – kõigil neist oma tööpakkumised. Nende seas näiteks Rapla Tarbijate Ühistu, Saarioinen Eesti OÜ, O-I Production Estonia AS, Eesti Liinirongid AS (Elron), Kehtna Mõisa OÜ, Omniva, Arca Nova Element OÜ ja Kohila Vineer OÜ. Väljas oli kindlasti üle saja tööpakkumise. Seda on tööandjad juba varem rääkinud, et kevadine aeg on töömessi pidamiseks ainuõige, sest ees ootavad hooajatööd ja abikäsi läheb tarvis.
Raplamaa töö- ja karjäärimess kestab neljapäeval, 4. aprillil kella neljani.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare