6.6 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSRXT Drift Teami treeningpäev Laitses

RXT Drift Teami treeningpäev Laitses

Kadri Paju

Pühapäeval, 21. aprillil toimus Laitses RXT Drift Teami treeningpäev, kus Andri Raudva tegi tutvust uue võistlusautoga enne Riia avavõistlust ja Eesti ametlikku hooaega. Uus auto on 4.4-liitrine kahe turboga V8 mootoriga BMW e46.
Treeningpäeval osalesid RXT Drift Teamist kaks autot ja mõned konkurendid, kes samuti oma autosid testima olid tulnud. Trenn andis kinnituse, et auto ehitusel on mehaanikud teinud põhjaliku töö. Uuest autost sai maksimumi välja pigistada ja auto töötas korralikult ning tagasi tuldi täiesti töökorras autoga. Tiimi jaoks tähendab see, et seda saab veel täiustada ja ette valmistada tulevasteks võistlusteks. RXT Drift Team koos Andri Raudvaga on uueks hooajaks valmis.
Korraldajate sõnul õnnestus Laitse üritus üle ootuste väga hästi. Eelkõige vedas ilmaga, mis oli kuiv ja päikeseline. Korraldajad olid väga tänulikud kõigile, kes kohale tulid ja kes on tiimi toetanud. Lisette Soop lisas, et see panus on hindamatu väärtusega ja tiim soovib tasuda adrenaliinist tulvil emotsioonidega, mida algav hooaeg kindlasti ka annab. Adrenaliinist tulvil emotsioone pakub see spordiala kindlasti. Mul avanes võimalus sõita Andriga kaasa üks katse, 3 ringi. Sain väga võimsa ja pöörase kogemuse võrra rikkamaks.
Andri Raudvat näeb sõitmas juba sel laupäeval, 27. aprillil Riias.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare