6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSSulgpall on suurepärane! Selgusid sulgpalli meistrivõistluste võitjad

Sulgpall on suurepärane! Selgusid sulgpalli meistrivõistluste võitjad

Ülle Laasner, Rapla sulgpalliklubi Valge Hani juht

Sulgpalliklubi Valge Hani korraldab maakonna meistrivõistlusi neljandat aastat. Nii paarismängud kui ka üksikmängud peeti Sadolini spordihoones, kus on maakonna parimad tingimused sulgpallimänguks. Kokku osales maakonna meistrivõistlustel 59 inimest, mis on võrreldes eelmise aastaga lausa 21 inimese võrra suurem number. Sulgpalliharrastajaid on sel hooajal ohtralt lisandunud, sest toimuvad ju Raplas treeneritega treeningud lausa kaks korda nädalas.

Paarismängud peeti 31. märtsil ja üksikmängud 21. aprillil. Maakonna meistrivõistlustel saab mängida kahes liigas – meistriliigas ja vähese mängukogemusega ehk rahvaliigas. Paarismängudes osales 55 sulgpallurit. Naispaarismängus tulid maakonna meistriks kolmandat aastat Mery Visnu ja Ülle Laasner, teise koha pälvisid Kaie Nurmsalu ja Kristina Helenurm-Altmets ning kolmanda koha Jelena Tilk ja Lilli Laanet. Meespaarismängus olid võidukad sel aastal (vastupidiselt eelmisele aastale) Marek Jürgenson ja Margus Miller Kairo Kadarpiku ja Andrus Tamsalu ees. Kolmanda koha pälvisid Veiko Nurmsalu ja Margo Visnu.
Rahvaliigas saavutasid naispaarismängus esimese koha Triin Laub ja Maarika Nurmsoo, teise koha Rahel Tohver ja Ritve Reinumäe ning kolmanda koha Erika Pärtel ja Aive Viilop-Mõisnik. Rahvaliiga meespaarismängu võitsid Martin Maltsar ja Gunnar Rebane, teise koha saavutasid Karl Mattias Pedai ja Priit Rosenberg ning kolmanda koha Rainer Põhjala ja Tenno Alamaa.
Segapaarismängus saavutasid maakonna meistritiitli Maret Laiv ja Martti Eerma, hõbeda Kati Remmelkoor ja Marek Jürgenson ning pronksi Kairo Kadarpik ja Kaie Nurmsalu. Rahvaliigas saavutasid esikoha Ritve Reinumäe ja Raido Galjaev, teise koha Grete Rebane ja Gunnar Rebane ning kolmanda koha Kaili Maide ja Andres Ainsar.
Üksikmängud toimusid 21. aprillil. Osales 23 sulgpallurit. Üksikmängu mängitakse oluliselt vähem, sest see on raskem mänguliik. Maakonna meister naiste seas 2019 on esmakordselt Ülle Laasner, hõbe Kaie Nurmsalu ja pronks Anu Šapkin. Maakonna meister meestest on esimest korda Margus Miller, hõbe Kairo Kadarpik ning pronks Andres Ella. Rahvaliigas saavutas üksikmängu esikoha naiste seas Rahel Tohver, teine Elsa Pauliine Palu ja kolmas Maret Metsaäär. Meestest saavutas esikoha Tenno Alamaa, teine Janek Olop ja kolmas Andres Ainsar.

Juba 3. mail toimuvad Sadolini spordihoones teist korda Raplamaa koolinoorte sulgpalli meistrivõistlused üksikmängus. 11. mail aga on Raplamaa rahval võimalus näha Sadolini spordihoones Eesti GP finaale, kus kohale tuleb Eesti paremik – ka Raul Must!

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare