Andri Raudva jõudis hooaja avaetapil 16 tugevama sekka

0
Andri võistlusrajal. Foto: Getrin photography

Siim Jõgis

RXT Drift Teami sõitja Andri Raudva osales Betsafe Baltic Drift 2019 hooaja esimesel etapil Lätis Bikernieki ring-rajal. Võistlusnädalavahetuse käigus saatsid teda tehnilised viperused ning võistlus lõppes Raudva jaoks esimeses tandemis kaotusega. Küll aga õnnestus tal kvalifikatsioonis koguda 65 punkti, mis üldse võimaldas tandemsõitudele pääseda. Top 16 seas läks ta vastamisi leedulase Gediminas Levickasega. Seekord sai kahjuks saatuslikuks kohe esimene tandem. Ebaõnne oli terve võistluse vältel veovõllidega, mis läksid pooleks kolmel sõidul. Raja viimases kurvis olid hüppekohad, mis viskasid tagarattad õhku ja nii kui rattad maad puudutasid, oli veovõlliots pooleks. Nii juhtus trennis, kvalifikatsioonisõidus ning ka tandemi eessõidus. Raudva ütles, et loomulikult oleks ta lootnud paremat tulemust, kuid kui tehnilised viperused kõrvale jätta, võib kokkuvõttes rahule jääda. RXT Drift Teami Facebooki lehel on kirjas: “Võistluselt tuleme tagasi siiski väga positiivsete emotsioonidega! Mehaanikud on ka sel hooajal endises vormis – töö kiire ja korralik. Tuleb nüüd midagi välja nuputada, et auto tagasild peaks vastu ka Kehala hüppele.”