13.8 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSFC Lelle on alustanud hooaega kaotusteta

FC Lelle on alustanud hooaega kaotusteta

Siim Jõgis

FC Lelle mängib tänavu Eesti meistrivõistluste IV liiga Lõuna tsoonis. Hooaega on alustatud igati positiivsete tulemustega, kui viiest kohtumisest on saadud kirja kolm võitu ning kaks viiki. Ühtegi kaotust pole rohelistes särkides mängival Lellel veel sel aastal tulnud tunnistada.

Laupäeval, 18. mail võõrustati kodumurul Kohtla-Järve JK Järve III meeskonda ning Ida-Virumaa meeskonnaga tehti 1:1 viik.
Tingimused jalgpalli mängimiseks olid laupäeva hommikul Lelle staadionil igati sobilikud. Staadionimuru oli ilus, taevas pilvitu ning puhus vaikne tuul. FC Lelle läks mängule lootusrikkalt, sest seni oli hooaeg igati õnnestunud. Juba avaminutitel avanesid mõlema värava all võimalused, kuid palli võrku ei saadud. Esimesena tegid skoori vastased. 17. minutil murdis Kohtla-Järve mängija Aleksei Stratiitšuk mööda kolmest kaitsjast ja lõi palli väravavahist vasakule poole posti kõrvale. Selle värava võis panna Stratiitšuki individuaalse osavuse arvele.
FC Lelle asus kiiresti viigiväravat noolima. Ohtlikke olukordi suudeti luua standardolukordadest – nii karistus- kui ka nurgalöökidest. Viigini jõuti kohtumise 40. minutil. Seisu 1:1 vormistas FC Lelle kapten Mattis Meresmaa. Tema pealöök lendas ilusti kaarega üle väravavahi ja maandus taha nurka. Veel enne poolajavilet avanes Lelle mängijatel ka võimalus minna kohtumist juhtima, sest viimastel minutitel teeniti kaks ohtlikku karistuslööki vastaste karistusala lähistelt. Kahjuks lendasid mõlemad löögid napilt üle värava. Seega lõppeski esimene poolaeg skooriga 1:1.
Teisel poolajal enam väravaid ei löödud. Domineerivam pool oli kindlasti kodumeeskond. Veel viimaste minutite ja sekunditeni pingutati võiduvärava nimel. Kui üks kahest võistkonnast üldse oli võiduväravale lähemal, siis kindlasti Lelle. Domineerimist ei suudetud aga realiseerida ning nii läks tabelisse kirja 1:1 viik.
FC Lelle esindaja Margus Pärt rääkis, et meeskond jäi viigilise tulemusega rahule. “Väga palju peavalu vastased meile ei valmistanud. Meie väravavahil palju tööd just ei olnud, ta kontrollis olukorda. Võib-olla jäi meil puudu õnnest. Ma ise tegin kolm pealelööki, aga neile kõigile sai vastaste väravavaht käed vahele,” sõnas Pärt.
Hooaja algusega võib tema sõnul rahule jääda. Polnud ju alguses üldsegi selge, mis tasemel IV liiga Lõuna piirkonna meeskonnad mängivad. “Ma arvan küll, et hooaja algusega võib rahule jääda. Tundub, et meie grupp on natuke nõrgema tasemega kui Tallinna meeskonnad. Eelmisel aastal kaotasime neile ja siis oli raskem,” rääkis Pärt.
Positiivne on ka see, et tänavu on liitunud meeskonnaga uusi mängijaid ning vigastusi ravinud mehed on suutnud need probleemid seljatada. Kuigi laupäevases mängus oli Lellel kõigest üks vahetusmängija, on neid varasemates kohtumistes olnud neli-viis.
FC Lelle mängis laupäeval koosseisus: Rainer Emberg (VV), Elar Jürimäe, Mart Mahoni, Mattis Meresmaa (K), Tanel Strandberg, Hendrik Väli, Eigo Õis, Kristjan Kutser, Mikk Kranach, Kristjan Pajunurm ja Madis Pajula. Teisel poolajal sekkus vahetusest Margus Pärt. Kohtumisel oli 44 pealtvaatajat.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare