-2.8 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
RSKaspar Kasari tegi debüüdi Euroopa meistrivõistlustel

Kaspar Kasari tegi debüüdi Euroopa meistrivõistlustel

Siim Jõgis

Raplast sirgunud rallisõitja Kaspar Kasari tegi möödunud nädalavahetusel oma debüüdi Euroopa meistrivõistluste etapil Rally Liepaja 2019. Ise ütles ta, et nii kõrgetasemelisel võistlusel ta varem osalenud ei olegi.

Põhiline eesmärk oli koguda väärtuslikke kogemusi ning teiseks jõuda edukalt finišisse. Mõlemad eesmärgid said täidetud. Kuna tegemist oli sedavõrd suure võistlusega, peeti selle raames ka kaks Läti meistrivõistluste etappi. Esimene neist laupäeval, 25. mail ning teine pühapäeval, 26. mail. Seal olid Kasari ja tema kaardilugeja Karl-Artur Viitra eesmärgid juba konkreetsemad – koguda punkte. Ka see läks korda, sest mõlemal päeval saavutati LRC3 klassis kolmas koht.
“Meie jaoks kujunes ralli raskeks, kuid täitsime peamise eesmärgi sõita ralli lõpuni. Lisaks saavutasime rallil mõlemal päeval klassi LRC3 kolmanda koha,” kommenteeris Kasari. Samuti tõi ta välja, et võrreldes konkurentidega tuli temal sõita ühe generatsiooni võrra vanema autoga. Kasari ja Viitra auto on Ford Fiesta R2T. Tulevikus on plaanis sõita veel Euroopa meistrivõistluste etappe, kuid praegu ei osanud Kasari öelda, millal see täpselt juhtub. Järgmise võistluse peab noor rallimees juba kodumaa pinnal. 14. ja 15. juunil saab teda näha võistlemas Viru rallil. Kasari esindab tiimi OT Racing.
Liepaja ralli esikoha võitis üldarvestuses rootslane Oliver Solberg.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare