-2.8 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
RSRapla vallavolikogu uueks esimeheks valiti Margus Jaanson

Rapla vallavolikogu uueks esimeheks valiti Margus Jaanson

Mari Tammar

13. mail valiti Rapla vallavolikogu erakorralisel koosolekul vallavolikogu uueks esimeheks Margus Jaanson. Vallavolikogu eelmine esimees Rene Kokk asus Eesti keskkonnaministri ametiülesandeid täitma.
Enne kui vallavolikogu hääletama asus, oli Margus Jaansonil võimalus end tutvustada ning volikogu liikmetel talle küsimusi esitada. „Ma saan korrata 20 aasta tagust situatsiooni, kui mind valiti Juuru vallavolikogu esimeheks. Aasta oli siis 1999. Ma olin siis mõnevõrra noorem ja rohelisem. Need paarkümmend aastat on andnud mulle kindlasti juurde erinevaid kogemusi ja ma usun, et täna, võttes seda vastutust olla vallavolikogu esimees, olen ma kindlasti küpsem kui kakskümmend või kümme aastat tagasi.
Vaadates Rapla praegust volikogu, ei ole siit kuulda poliitilist survet. Piirkond töötab eesmärgiga oma ühinemisejärgseid ja piirkonnale vajalikke eesmärke ellu viia. Ma ei näe seda ametiposti vastu võttes mingit poliitilist võitlust,” rääkis Jaanson.
Pärast tema sõnavõttu esitati talle mitmeid intrigeerivaid küsimusi seoses tema poliitilise kuuluvuse ja tööülesannetega Tallinnas ning Juuru vallavanemana Rapla vallaga ühinemisele vastu seismise kohta. Pärast neile küsimustele vastamist valiti Margus Jaanson 14 poolthäälega Rapla vallavolikogu esimeheks.

Pikemalt 15. mai Raplamaa Sõnumites

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare