Raplamaa äritegu 2018 auhinna pälvis Höhle OÜ

0
Raplamaa Äritegu 2018, Höhle oü. Foto: Siim Solman

Siim Jõgis

Neljapäeva, 30. mai õhtupoolikul tunnustati Ööbiku gastronoomiatalus Raplamaa parimaid ettevõtteid. Teiste seas kuulutas Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskus (RAEK) välja auhinna Raplamaa äritegu 2018. Selle pälvis ettevõte Höhle OÜ. 2015. aastal asutatud ja väga kiiresti arenevas ettevõttes toodetakse fiiberoptilist (valgus) kaablit, mis on vajalik ülikiire andmeside loomiseks. Ettevõte renoveeris Lõiuse külas vana sigala uueks tootmishooneks, kuhu lähiajal kolitakse. Lisaks Höhle OÜ-le olid aasta äriteo kategoorias nomineeritud veel Adam Bd AS ja Kehtna Mõisa OÜ. Auhinna andis Höhle OÜ-le üle maaeluminister Mart Järvik. Pikemalt saab Raplamaa parimate ettevõtete tunnustamise kohta lugeda 5. juunil ilmuvas Raplamaa Sõnumite numbris.