6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSROL tunnustas 170 paremat ainetundjat

ROL tunnustas 170 paremat ainetundjat

Mari Tammar

27. mail toimus Rapla kultuurikeskuses Raplamaa paremate ainetundjate vastuvõtt. Sündmusele oli kutsutud 170 Rapla maakonna koolide õpilast, kes on silma paistnud nii maakondlikel kui ka vabariiklikel olümpiaadidel.

„Tere tulemast Raplamaa parimate ainetundjate vastuvõtule. Tänasele üritusele on kutsutud 170 parimat õpilast, kes on edukalt osalenud maakondlikel ja vabariiklikel ainevõistlustel ja olümpiaadidel. Samuti oleme tänasele sündmusele palunud meie maakonna aineühenduste juhid – õpetajad, kes oma igapäevase õpetajaameti kõrvalt juhivad aineühendust, on kirjutanud projekte õpilasvõistluste ja olümpiaadide korraldamiseks ja neid ka edukalt läbi viinud,” ütles sissejuhatuseks Raplamaa Omavalitsuste Liidu arendusjuht Tavo Kikas.
„Oma oskuste ja teadmistega olete toonud nii tunnustust kui ka kiitust oma õpetajatele, klassile, koolile, vallale, maakonnale ja muidugi iseendale ja oma perele. Mina usun, et just sellises koostöös, nagu on kool, õpilane ja pere, sünnivad need tulemused, mille eest te täna olete siia kutsutud ja tänu millele te olete nii kõrgele jõudnud. Soovin teile jätkuvat püüdlemist teadmiste poole ja kuna kohe on suvi ja te olete kindlasti ära teeninud suvepuhkuse, siis ka väga ilusat suve,” soovis noori tänades Rapla vallavanem Meelis Mägi.
Seejärel algas paremate tunnustamine. Kõik kutsutud said Raplamaa Omavalitsuste Liidult värvilise pildiga akupanga, millel kiri: „Raplamaa parim ainetundja 2019”. Muusikalisi vahepalasid pakkusid Kehtna kunstide kooli õpilased Ea Hargi juhendamisel. Kuna ka kolm laval olnud Kehtna kunstide kooli ansambli liiget olid vastuvõtule kutsutud kui parimad ainetundjad, nentis õpetaja Ea Hark lugu sisse juhatades: „Kes teeb, see jõuab!”

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare