13.8 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSFOTOD: Kontserdil Käru kiriku toetuseks esinesid Elina Born ja Jüri Pootsmann

FOTOD: Kontserdil Käru kiriku toetuseks esinesid Elina Born ja Jüri Pootsmann

Pühapäeval, 16. juunil kell 15.00 toimus Käru kirikus heategevuskontsert, mis toetab Käru ainulaadse puidust kirikuhoone säilimist tulevastele põlvedele. Kontserdil kõlas kaunis ning hingestatud muusika Elina Borni ja Jüri Pootsmanni esituses.

Kogutud annetuste abil remonditakse kiriku katus, fassaad ja aknad. Heategevuskontserdi korraldamise eestvedaja on riigikogu liige Kalle Palling koos EELK Käru kogudusega.

Käru kirik on üks väheseid tänaseni säilinud puukirikuid Eestis. Hoone säilimiseks on lähiajal vaja remontida kiriku katus, fassaad ja aknad. EELK Toetusfond soovib tähelepanu juhtida, et see on vaid üks paljudest korrastamist vajavatest kirikuhoonetest.

2018. aastal asutatud EELK Toetusfondi eesmärk on toetada Eesti Evangeelset Luterlikku Kirikut kristliku usu, maailmavaate ja kultuuri hoidmisel ning pärandi säilitamisel Eestis. Toetusfondi nõukogusse kuuluvad Indrek Laul (fondi nõukogu esimees), Janek Mäggi (fondi nõukogu aseesimees), Väino Kaldoja, Urmas Viilma, Marge Sophie Vinkelberg, Heiti Hääl, Mart-Järvo Hirtentreu, Jüri Kraft, Jüri Ehasalu.

« kohta 2 »

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare